5 top προσφορές του μήνα

5 top προσφορές του μήνα

13.693 Επισκέψεις στο άρθρο

1. H Audi αυτό το μήνα προσφέρει πακέτα συντήρησης για το αγαπημένο σας μοντέλο Audi, με προσαρμοσμένα κόστη ανάλογα την ηλικία του οχήματος, προσφέροντας παράλληλα καμπάνια πιστότητας για όποια εργασία εκτός πακέτων χρειαστείτε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τα προνομιακά πακέτα “5+years SMART PACK”, συνδυάζουν την υψηλή τεχνογνωσία της μάρκας, καθώς και την υποστήριξη από τους ειδικούς με διαφάνεια στις χρεώσεις. Τα συγκεκριμένα πακέτα υποστηρίζουν μοντέλα Audi άνω των 5 ετών, προσφέροντας τριπλό όφελος με:
- Γνήσια Ανταλλακτικά Audi, ειδικά σχεδιασμένα για τα μοντέλα Audi
- Ιδανική σχέση ποιότητας τιμής
- Τιμή που συμπεριλαμβάνει ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ
Στην πιο πάνω φιλοσοφία βασίζεται και το πρόγραμμα Audi Smart Pack 10+, το οποίο προσφέρει τα προνομιακά πακέτα Smart Pack με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις, για οχήματα 10 ετών και άνω.

2. Η Mercedes Benz αυτό το μήνα προσφέρει εξαιρετικές τιμές για service των μοντέλων της, με τιμή που μπορεί να αγγίξει έως και τα 77 ευρώ. Με τα εν λόγω πακέτα service γνωρίζετε από πριν μέχρι τι ακριβώς θα πληρώσετε για εργασία και ανταλλακτικά, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζετε άνεση, σιγουριά και ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή!

3. Η ιαπωνική εταιρεία Nissan αυτό το μήνα έχει σε ισχύ το πρόγραμμα All Clear Service, το οποίο θα είναι σε ισχύ έως και τον Φεβρουάριο του 2017.
Μέσω αυτού του προγράμματος, προσφέρει στους πελάτες της Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο 20 σημείων, χαρίζει το Φ.Π.Α., με έκπτωση 24% στην αγορά ανταλλακτικών και τέλος προσφέρει δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος!

4. Η Renault αυτό το μήνα, με το πρόγραμμα Total Care έχει δημιουργήσει μια ομπρέλα προστασίας για όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Renault, με στόχο να απολαμβάνουν σε σταθερή βάση άριστες υπηρεσίες After Sales. Και αυτόν τον χειμώνα μέσω του προγράμματος Total Care, η Renault προσφέρει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, σε όλους τους κατόχους Renault ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και υπεύθυνα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματος τους.
Ο δωρεάν χειμερινός έλεγχος 25 σημείων αφορά όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, ενώ συμπληρώνεται από πακέτα συντήρησης και επισκευής σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Τα συγκεκριμένα πακέτα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον κάτοχο του αυτοκινήτου να γνωρίζει εξΆ αρχής το ακριβές κόστος της επισκευής. Σε ισχύ μέχρι 13 Ιανουαρίου 2017.Ακόμα όμως κι αν έχετε ένα αυτοκίνητο το οποίο είναι μεγαλύτερο των 5 ετών υπάρχει πλήρης κάλυψη μέσω του προγράμματος Renault Total Care 5+ με προσφορές συντήρησης που ξεκινούν από τα 58 ευρώ, τιμή που περιλαμβάνει κόστος εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α.).

5. Η Volkswagen αυτό τον μήνα προσφέρει τα πακέτα Volkswagen Economy τα οποία αποτελούν μια συμφέρουσα λύση επισκευής, ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας.
Συγκεκριμένα το κόστος
- για αυτοκίνητα 0-4 ετών ξεκινάει από 99 ευρώ,
- για αυτοκίνητα 5-10 ετών από 73¤ ενώ
- για οχήματα άνω των 10 ετών από 63¤ (και εγγύηση δύο ετών)
Τα ανταλλακτικά Economy που χρησιμοποιούνται είναι γνήσια  και προσφέρονται πάντοτε σε συνδυασμό με εργασίες Service. Το συνολικό κόστος έρχεται έως και 30% λιγότερο. Ενδεικτικά, ένα πλήρες service περιλαμβάνει αντικατάσταση:
- λαδιών
- φίλτρου λαδιού
- φίλτρου καμπίνας,
- φίλτρρου αέρος, αλλά και
- πλήρη επιθεώρηση οχήματος

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
skoda