Στο site της PRO-TEC μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης για το εξωτερικό και εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου και τις μοτοσυκλέτες, σε προνομιακές τιμές.

Για σωστή λειτουργία του κινητήρα

1.870 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/3/2015

Με μια ευρεία γκάμα βελτιωτικών αυτοκινήτου σε θέματα καλής λειτουργίας του κινητήρα, η PRO-TEC προμηθεύει πάνω από 80 χώρες, ανάμεσά τους και την Ελλάδα, με τα αντίστοιχα προϊόντα.

 
Η PRO-TEC είναι μέλος του BluechemGroup που κατασκευάζει πετροχημικά προϊόντα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας , με υψηλά στάνταρ ποιότητας και βοηθούν στον καθαρισμό και συντήρηση των συστημάτων λίπανσης, καυσίμου ψύξης, κιβωτίου ταχυτήτων και κλιματισμού των οχημάτων.
Επιπλέον, στο site της PRO-TEC μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης για το εξωτερικό και εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου και τις μοτοσυκλέτες, σε προνομιακές τιμές, τα οποία συντελούν στα εξής:

• Εξοικονόμηση καυσίμου
• Βελτιωμένη απόδοση κινητήρα
• Λιγότερες εργασίες επισκευής

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της PRO-TEC και τον τρόπο που μπορείτε να τα προμηθευτείτε, επισκεφθείτε το online κατάστημα της εταιρείας και επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις παροχές της εν λόγω εταιρείας.