Διαλέγοντας τους επαγγελματίες που επιλέγουν προϊόντα με συγκεκριμένες προδιαγραφές, τότε είστε σε θέση να συγκρίνετε με βάση αντικειμενικά κριτήρια.

Πως διαλέγετε το συνεργείο στο οποίο θα πάτε για να συντηρήσετε το αυτοκίνητό σας;

Επώνυμα brands και δοκιμασμένα, ή όχι;

Ρωτάτε τι ανταλλακτικά και αναλώσιμα θα τοποθετηθούν;

Γνωρίστε - Συγκρίνετε - Ζητήστε - Κερδίστε! - Επιλέξτε αυτούς που επιλέγουν!

8.442 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/10/2014

Επιλέγοντας να επισκεφθείτε για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας τους επαγγελματίες που το ψάχνουν, δηλαδή τους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν προϊόντα που επενδύουν σε καινοτομία, τεχνολογία και φιλικότητα προς το περιβάλλον, τότε να είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας βρίσκεται σε καλά χέρια!

 
Πώς διαλέγετε το συνεργείο στο οποίο θα πάτε για να συντηρήσετε το αυτοκίνητό σας; Στην τύχη, ή το ψάχνετε; Και τι εννοούμε το ψάχνετε; Ρωτάτε τι ανταλλακτικά και αναλώσιμα θα τοποθετηθούν; Επώνυμα brands και δοκιμασμένα, ή όχι;

Αν ναι, τότε είστε σε καλό δρόμο, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορείτε αμέσως να αντιληφθείτε πως το συνεργείο που έχετε επιλέξει σας προσέχει και χρησιμοποιεί τα προϊόντα που πρέπει. Προϊόντα δηλαδή και αναλώσιμα που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας, προϊόντα με εγγύηση που έχουν περάσει εξαντλητικά τεστ αντοχής και άρα είναι αξιόπιστα, προϊόντα που θα βγάλουν τα λεφτά τους και δεν θα χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε πριν την ώρα τους και άρα να διπλοπληρώσετε, προϊόντα εταιρειών που επενδύουν σε ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και προστιθέμενη ΑΞΙΑ…

Επιπρόσθετα, διαλέγοντας τους επαγγελματίες που επιλέγουν προϊόντα με συγκεκριμένες προδιαγραφές, τότε είστε σε θέση να συγκρίνετε με βάση τα αντικειμενικά κριτήρια που εσείς θέτετε με γνώμονα την ασφάλεια, την «μακροβιότητα» του αυτοκινήτου σας και την τσέπη σας.
Για το λόγο αυτό, όταν επισκέπτεστε το κάθε συνεργείο πρέπει να ρωτάτε τι ανταλλακτικά και αναλώσιμα θα χρησιμοποιηθούν. Εμείς από την πλευρά μας, προκειμένου να σας διευκολύνουμε μέσα στην υπερπληθώρα και υπερπροσφορά των προϊόντων, εκ των οποίων δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει την προέλευση και αξιοπιστία τους, επικοινωνήσαμε με την αγορά και έναν μεγάλο αριθμό προμηθευτών-αντιπροσώπων (αρκετοί εκ των οποίων ανταποκρίθηκαν άμεσα ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ και με αυτόν τον τρόπο το ότι «κυνηγάνε την δουλειά τους» με επαγγελματισμό), και στις επόμενες σελίδες παρουσιάζουμε επιλεγμένα προϊόντα από διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων αυτοκινήτου όπως λιπαντικά, μπαταρίες, kit LPG, προϊόντα βελτίωσης, φροντίδας και καθαρισμού του αυτοκινήτου, ανταλλακτικά κτλ. ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή όταν χρειαστεί.

B2B Τι είναι
B2Β είναι η συντομογραφία των λέξεων business to business και έχει να κάνει με τους εμπλεκόμενους σε μία συναλλαγή (όσον αφορά το εμπόριο). Aρα το b2b έχει να κάνει με υπηρεσίες ή προϊόντα τα οποία πουλάει μία επιχείρηση σε μία άλλη (χονδρική πώληση). Η δεύτερη επιχείρηση όμως δεν τα αγοράζει για να τα χρησιμοποιήσει η ίδια πολλές φορές, αλλά για να τα μεταπουλήσει (να κάνει λιανικές πωλήσεις σε πελάτες).