Με 265 ίππους και τονισμένο παρουσιαστικό διαθέτει το εντυπωσιακό Golf GTI Clubsport.

Με 265 ίππους και τονισμένο παρουσιαστικό διαθέτει το εντυπωσιακό Golf GTI Clubsport.

Golf GTI Clubsport: Καυτό και επετειακό

4.702 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2015)

Με ένα ιδιαίτερο μοντέλο αποφάσισε η VW να γιορτάσει τα 40 χρόνια του Golf GTI. Κατασκευάζοντας ένα δυνατό κι επετειακό μοντέλο, με 265 ίππους. Και το όνομα αυτού; VW Golf GTI Clubsport.

Το νέο αυτό μοντέλο θα έχει αυξημένη ισχύ κατά 35 ίππους, φτάνοντας έτσι στο σύνολο τους 265. Από στάση τα πρώτα 100 χλμ/ώρα στο κοντέρ θα έρχονται σε 6 δλ., με χειροκίνητο κιβώτιο και σε 5,9 με το 6ταχυτο διπλού συμπλέκτη. Αντίστοιχα η τελική ταχύτητα φτάνει τα 250 και 249 χλμ/ώρα. 
Highlight σημείο όμως είναι η λειτουργία boost που διαθέτει, μέσω της οποίας ο ισχυρός κινητήρας για δέκα δευτερόλεπτα αποδίδει 10% επιπλέον, με την συνολική ιπποδύναμη να αγγίζει σε εκείνη τη φάση τα 290 άλογα. Ο οδηγός το μόνο που έχει να κάνει για να ενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία είναι να σανιδώσει το γκάζι.Πέρα από τον ισχυρό κινητήρα, υπάρχουν και μερικές σχεδιαστικές πινελιές που τονίζουν τον επετειακό χαρακτήρα. Έτσι ο εμπρός προφυλακτήρας είναι νέος, όπως και ο πίσω διαχύτης. Στο πλάι διακρίνονται τα λογότυπα Clubsport, καθώς και οι εντυπωσιακές ζάντες των 19 ιντσών. 
Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το νέας σχεδίασης 3ακτινο τιμόνι με επένδυση αλκαντάρας και τα εντυπωσιακά bucket καθίσματα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN