Ένα Golfακι που κατεβάζει χιλιόμετρα πιο γρήγορα και από τη Chiron.

Ένα Golfακι που "κατεβάζει" χιλιόμετρα πιο γρήγορα και από τη Chiron.

Golf Mk2 εναντίον όλων

5.093 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2017)

Ένα βελτιωμένο Golf Mk2 τολμάει να τα βάλει με τα δυνατότερα αυτοκίνητα παραγωγής καθώς και με την ισχυρότερη μηχανή παραγωγής. Τι θα κάνει, τους "έχει" όλους ή κάποιος θα τον "φάει";

Αυτό το Golf MK2 το οποίο δείχνει σχεδόν απείραχτο εξωτερικά, εσωτερικά κρύβει ένα ολόκληρο εργοστάσιο παραγωγής δύναμης. Είναι βελτιωμένο από την Boba Motoring και έχει φτάσει να αποδίδει 1.233 ίππους και 1.094 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σε αυτό το βίντεο η Boba Motoring χρησιμοποιεί βίντεο από τα κοντέρ μερικών από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο και τα συγκρίνει με αυτό το Golf που έχει βελτιώσει. Τα αυτοκίνητα με τα οποία συγκρίνει το Golf είναι από τη BMW M5 μέχρι και το Koenigsegg One:1 ενώ και η Chiron δε γλυτώνει τη σύγκριση.Τέλος, σαν κερασάκι στην τούρτα υπάρχει σύγκριση και με την Kawasaki Ninja H2R η οποία θεωρείται ότι είναι ίσως η πιο γρήγορη μηχανή παραγωγής και κατασκευασμένη σχεδόν αποκλειστικά για πίστα.

Τα βασικά όπλα αυτού του φονέα γιγάντων είναι, ένας κινητήρας 2.0 λτ. με τούρμπο το οποίο φτάνει σε πίεση τα 64 psi και έτσι ο κινητήρας αποδίδει 1.233 ίππους και 1.094 Nm ροπής ενώ το βάρος του έχει κρατηθεί πολύ χαμηλά φτάνοντας τα 1.180 κιλά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN