O Lewis Hamilton

O Lewis Hamilton

«Γρήγορος όπως ο Σένα, ο Χάμιλτον»

2.583 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2017)

Στον Lewis Hamilton αλλά και στον Ayrton Senna αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Paddy Lowe, ο οποίος είναι από τους λίγου ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί και με τους δύο.

Μετά το τελευταίο καναδικό Grand Prix, όπου ο Hamilton κατέκτησε την 65η  pole potition, όσες είχε και στην καριέρα του ο Senna, οι συγκρίσεις μεταξύ των δύο οδηγών ξεκίνησαν να λαμβάνουν χώρα. Έτσι δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτό και ο Lowe που τόνισε «Και οι δύο συγκαταλέγονται στους πολύ μεγάλους οδηγούς του αθλήματος», ενώ όταν ρωτήθηκε εάν πιστεύει πως Hamilton είναι το ίδιο γρήγορος με τον Senna απάντησε

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


«Ναι, αναμφισβήτητα. Αυτοί οι σπουδαίοι οδηγοί είναι σε θέση να βγάλουν έναν εξαιρετικό γύρο και νομίζω ότι το είδαμε με τον Lewis το Σάββατο. Αυτοί οι οδηγοί δεν χρειάζεται να κάνουν γρήγορους γύρους μόνο κάθε Σάββατο, αλλά συνέχεια μέσα σε ένα αγώνα. Αυτό κάνει ο Lewis και αυτό έκανε ο Ayrton».
Ωστόσο ο Lowe στάθηκε και στους χαρακτήρες των δύο οδηγών, οι οποίοι συμφώνα με τα λεγόμενά του είναι διαφορετικοί «Οι άνθρωποι τον επικρίνουν για πολλά πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα ένας πραγματικός κύριος και ένας πολύ δίκαιος αγωνιστής», τόνισε για τον Hamilton, ενώ σε ότι αφορά τον χαρακτήρα του Senna ανέφερε «κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν ιδιαίτερα σκληρός, έχοντας διάφορες τακτικές».         
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto