Η έκθεση προσφέρει άνετη πρόσβαση και δωρεάν χώρο στάθμευσης, ενώ οι ώρες λειτουργίας της θα είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00- 21:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 21:00. Την 28η Οκτωβρίου η έκθεση θα λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 21:00.

Η «AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014» ανοίγει τις πύλες της στις 25 Οκτωβρίου

4.117 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/9/2014

Από 25 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) θα διεξαχθεί η Έκθεση Αυτοκινήτου: «AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014», όπου θα παρουσιαστούν στην Ελλάδα όλα τα καινούργια μοντέλα των εταιρειών.

 
Σύμφωνα με τις εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτου στη χώρα μας, η ελληνική αγορά αυτοκινήτου βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον των φίλων του αυτοκινήτου για τα νέα μοντέλα των εταιρειών και γενικότερα για τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας να αυξάνεται διαρκώς.

Την τάση αυτή έρχεται να καλύψει η έκθεση «AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014» που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από 25 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2014.

Αξίζει να τονισθεί επίσης ότι η «AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014» είναι η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιείται φέτος και οι εισαγωγικές εταιρίες αξιοποιούν αυτή την ευκαιρία για να παρουσιάσουν όλα τα καινούργια μοντέλα τους μέσα από την εν λόγω εκθεσιακή εκδήλωση.

Αλλωστε, στη φετινή διοργάνωση της έκθεσης «AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014» συμμετέχουν οι μεγαλύτερες μάρκες του κλάδου και συγκεκριμένα οι: AUDI, BMW, CITROEN, FORD, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, DACIA, SUBARU, SKODA, SEAT, TOYOTA, VOLVO, VW, JEEP-LANCIA . Μεταξύ της ευρείας γκάμας των εκθεμάτων θα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός μοντέλων που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μετά το Διεθνές Σαλόνι του Παρισιού, από το σύνολο των εισαγωγέων αντιπροσώπων.

Στόχος επίσης των διοργανωτών είναι να καλύψουν όλες τις ανάγκες για την ενημέρωση του κοινού δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες: ηλεκτρικά – υβριδικά – αεριοκίνηση, καθώς και στο AFTER SALES ενώ μέσα από πολλαπλές εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες) και Test Drives που θα πραγματοποιηθούν στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης, θα βοηθήσουν να αξιολογήσει καλύτερα τις μελλοντικές αγορές του.

Επιπλέον, η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2014», που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, διοργανώνεται από τις εταιρείες Εκθεσιακή: Α. Γαλανόπουλος και Be-Best www.autokinisiexpo.gr , ενώ μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι και το περιοδικό Auto Τρίτη, καθώς και το site www.autotriti.gr.

Σημειωτέον τέλος ότι η έκθεση προσφέρει άνετη πρόσβαση και δωρεάν χώρο στάθμευσης, ενώ οι ώρες λειτουργίας της θα είναι:

Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00- 21:00,
Σάββατο και Κυριακή 10:00 21:00
Την 28η Οκτωβρίου η έκθεση θα λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 21:00.

Η τιμή εισόδου είναι στα 6 ευρώ, ενώ για τα συνοδευόμενα παιδιά και τους φοιτητές η είσοδος είναι στα 3 ευρώ.