Το Duster Black Edition πέρα από το μαύρο χρώμα θα «παίζει» με μια διχρωμία ματ απόχρωσης στα εξωτερικά φινιρίσματα.

Το Duster Black Edition εσωτερικά θα φέρει ανθρακί δερμάτινα καθίσματα και μια μεγάλη οθόνη αφής 6 ιντσών με GPS και επιλογές ψυχαγωγίας.

Η «μαύρη έκδοση» του Dacia Duster

5.865 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/7/2013

Μια νέα εκδοχή του Dacia Duster, την Black Edition παρουσίασε ο όμιλος Renault για το οικονομικό SUV του, η οποία φέρει ορισμένες αισθητικές παρεμβάσεις.

 
Το Duster Black Edition παρουσίασε η Renault, ως επετειακή έκδοση για το φετινό φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood και θα λανσαριστεί από τον Οκτώβριο.

Η συγκεκριμένη έκδοση, πέρα από το μαύρο χρώμα θα «παίζει» με μια διχρωμία ματ απόχρωσης στα εξωτερικά φινιρίσματα. Επιπλέον, θα διαθέτει 18άρες ζάντες αλουμινίου.

Εσωτερικά πάλι, θα υπάρχουν ανθρακί δερμάτινα καθίσματα και μια μεγάλη οθόνη αφής 6 ιντσών με GPS και επιλογές ψυχαγωγίας.

Στο θέμα των κινητήρων, η εν λόγω έκδοση θα εφοδιάζεται με τον 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα του ομίλου, χωρίς την παρουσία τετρακίνησης.

Τέλος, το «μαύρο» crossover της Dacia θα διατεθεί αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ να θυμίσουμε ότι μια facelift έκδοση του, αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο.