Στις 5 και 6 Οκτωβρίου έγιναν οι επίσημες ενημερωτικές παρουσιάσεις / επιδείξεις προϊόντων από τον Τεχνικό Διευθυντή της Scholl Concepts, κύριο Dominik Domitrovic.

Η APA Hellas επεκτείνεται και προτείνει νέα προϊόντα

2.018 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/11/2016

Η τεχνολογία στην φροντίδα των επιφανειών των αυτοκινήτων εξελίσσεται ραγδαία καθώς συνδέεται άρρηκτα με τις ανάγκες της αγοράς. Η APA Hellas αποτελεί παράδειγμα εταιρίας που παρακολουθεί τις εξελίξεις.

 
Η τεχνολογία στην φροντίδα των επιφανειών των αυτοκινήτων εξελίσσεται ραγδαία καθώς συνδέεται άρρηκτα με τις ανάγκες της αγοράς.

Οι εταιρείες επιβάλλεται να προσπαθούν να προσφέρουν στους επαγγελματίες -και όχι μόνο- καινοτόμα προϊόντα, δίνοντας τους την δυνατότητα να εξελίξουν τις εργασίες τους, να μειώσουν τα κόστη τους  και να επιτύχουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Η APA Hellas, που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 2009, αντιπροσωπεύει στην χώρα μας γνωστούς οίκους, όπως την Williams Car Care Products, Moto GP και Ulti-fresh, με προϊόντα προστασίας χρώματος, καθαρισμού & περιποίησης οχημάτων.
Από 1η Σεπτεμβρίου 2016, η εταιρία επέκτεινε τις δραστηριότητες της, επιτυγχάνοντας αποκλειστική συνεργασία διανομής προϊόντων με την «Scholl Concepts GmbH». Όσοι εργάζονται στην αυτοκινητοβιομηχανία ή είναι λάτρεις του detailing, την γνωρίζουν ήδη, ως και αποτελεί κορυφαία εταιρεία του είδους.

Η Scholl Concepts, είναι Γερμανική εταιρία. Ιδρύθηκε το 1962 από τον Ronald Scholl. Εδρεύει στο Ρέμσεκ κοντά στην Στουτγάρδη και ειδικεύεται στην παραγωγή αλοιφών λείανσης, σφουγγαριών για αλοιφαδόρους & εξειδικευμένων καθαριστικών οχημάτων.
Η εταιρία δραστηριοποιείται σε πέντε βασικούς τομείς: (α) κατασκευάζει προϊόντα ΟΕΜ για πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες που την χρησιμοποιούν για την παραγωγή προιόντων με δική τους ετικέτα, (β) φανοποιούς, (γ) detailer (επαγγελματίες) αλλά και (δ) λάτρεις του αυτοκινήτου (ερασιτέχνες). Πρόσφατα, από τον Οκτώβριο 2015, λάνσαρε στην αγορά (ε) προϊόντα για τον καθαρισμό και συντήρηση σκαφών και γιωτ.

 Στις 5 και 6 Οκτωβρίου έγιναν οι επίσημες ενημερωτικές παρουσιάσεις / επιδείξεις προϊόντων από τον Τεχνικό Διευθυντή της Scholl Concepts, κύριο Dominik Domitrovic, σε επαγγελματίες του χώρου (φανοποιούς, detailer, εμπόρους αυτοκινήτων κλπ), καθώς και σε σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΕΑΒΑΑΠ και του προέδρου του κυρίου Χατζηκωνσταντινίδη.
Οι παραβρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από τα καινοτόμα προϊόντα, όπως τις αλοιφές πολλαπλών σταδίων S3, S17, S20, τα σφουγγάρια spider sandwich και το καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων «SPAM» με το «μαγικό» σφουγγαράκι του «dirt eraser».