Μετά το Concorso d Eleganza Villa d Este, η BMW σκέφτεται σοβαρά να αναβιώσει τη Σειρά 8 με ένα χλιδάτο coupe βασισμένο στο πρωτότυπο Gran Coupe Lusso του οίκου Pininfarina.

Μετά το Concorso d Eleganza Villa d Este, η BMW σκέφτεται σοβαρά να αναβιώσει τη Σειρά 8 με ένα χλιδάτο coupe βασισμένο στο πρωτότυπο Gran Coupe Lusso του οίκου Pininfarina.

Η BMW ετοιμάζει την coupe Σειρά 8

2.334 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2013)

Μετά την εμφάνιση του πρωτοτύπου Gran Coupe Lusso, η BMW σκέφτεται σοβαρά να δημιουργήσει ένα πολυτελές coupe της Σειράς 8, με έναν V12 6,0 λτ. κινητήρα 544 ίππων!

Όταν παρουσιάστηκε στην εκδήλωση του Concorso d Eleganza Villa d Este το πρωτότυπο Gran Coupe Lusso, σε σχέδιο του οίκου Pininfarina, όλα τα βλέμματα «καρφώθηκαν» στο συγκεκριμένο μοντέλο. Αναμενόμενο λοιπόν ήταν η BMW να σκεφτεί σοβαρά την παραγωγή ενός τέτοιου πολυτελούς coupe. Μάλιστα, ήδη στο διαδίκτυο οι φήμες οργιάζουν και οι πρώτες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες, παρουσιάζουν μια πιθανή τελική μορφή του μοντέλου παραγωγής.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι ο ανταγωνισμός (Mercedes-Benz) ετοιμάζει την coupe έκδοση της S-Class. Πράγμα που σημαίνει ότι κι η BMW σκέφτεται σοβαρά να αναβιώσει τη Σειρά 8, μέσω του μοναδικού σχεδίου του Gran Lusso. Σύμφωνα με την εικόνα λοιπόν, το μοντέλο παραγωγής θα διαθέτει μια διαφοροποιημένη μπροστινή μάσκα (πιο κοντά στα δεδομένα της BMW) με φώτα LED, καθώς και μια επανασχεδιασμένη εμπρός ποδιά.Ως προς το εσωτερικό, έχει φροντίσει κι εκεί ο οίκος Pininfarina το Gran Coupe Lusso (ή όπως ονομαστεί το μοντέλο παραγωγής) να αποπνέει χλιδή και κύρος, αφού στο πρωτότυπο έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά υψηλής ποιότητας, όπως δέρμα και ξύλο με φινίρισμα από μαύρο χρώμιο.Όσο τέλος για τα μηχανικά σύνολα, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι, αν πάρει το «πράσινο φως», το κορυφαίο coupe της BMW θα τροφοδοτείται από έναν V12 βενζινοκινητήρα 6,0 λτ, που παράγει 544 ίππους και 750 ροπής!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green