Για να γίνει η αλλαγή του ονόματος της, θα πρέπει να συμφωνήσουν αρκετές ομάδες της F1.

Για να γίνει η αλλαγή του ονόματος της, θα πρέπει να συμφωνήσουν αρκετές ομάδες της F1.

H Force India αλλάζει όνομα

2.681 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2017)

Η ομάδα έκπληξη της φετινής F1 φαίνεται πως πρόκειται να αλλάξει το όνομα της. Μάθετε πως θα μετονομαστεί και τον λόγο πίσω από αυτήν την εξέλιξη.

Η Force India κίνησε τις πρώτες διαδικασίες για να προχωρήσει στην αλλαγή του ονόματος της σε Force One.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως αποκαλύφθηκε στις αρχές του μήνα νέες εταιρείες καταχωρήθηκαν με τα ονόματα Force One Grand Prix, Force One Racing, Force One Team, Force One Technologies, Force One Hospitality και Force One Brand. Οι φήμες αναφέρουν ότι πίσω από την αλλαγή ονόματος βρίσκεται η θέληση της εταιρείας να προσελκύσει επενδυτές και χορηγούς από όλο τον κόσμο και όχι μόνο από την Ινδία, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.
 
Στέλεχος της ομάδας δήλωσε: «Yπήρχαν ελπίδες ότι εταιρείες από την Ινδία θα μας χορηγούσαν αλλά εκτός από λίγες, αυτό δεν έγινε. Χάθηκε και το Grand Prix στην Ινδία άρα είναι λογικό να αλλάξουμε στρατηγική για να προσελκύσουμε επενδυτές από όλο τον κόσμο.»

Για να γίνει η αλλαγή του ονόματος της, θα πρέπει να συμφωνήσουν αρκετές ομάδες της F1, οι κάτοχοι των δικαιωμάτων και φυσικά η FIA.
To στέλεχος της ομάδας, κ. Szafnauer είπε: «Aν αλλάξουμε όνομα, αυτό θα διαρκέσει για 10 ή 20 χρόνια, δεν θα αλλάζουμε κάθε χρόνο»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw