Οι μαθητές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ μαζί με τον Τεχνικό Εκπαιδευτή της Kosmocar κύριο Λουκά Μπαφατάκη (πρώτος από δεξιά) ο οποίος ηγήθηκε των σεμιναρίων μαζί με τον κύριο Κατσούνη Κωνσταντίνο, Συντονιστή Τεχνικής

Οι μαθητές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ μαζί με τον Τεχνικό Εκπαιδευτή της Kosmocar κύριο Λουκά Μπαφατάκη (πρώτος από δεξιά) ο οποίος ηγήθηκε των σεμιναρίων μαζί με τον κύριο Κατσούνη Κωνσταντίνο, Συντονιστή Τεχνικής Εκπαίδευσης.

H Kosmocar εκπαιδεύει τεχνικούς

4.136 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2016)

Η Κosmocar A.E. στο πλαίσιο της γόνιμης συνεργασίας της με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πραγματοποίησε για ακόμη μία χρονιά τον κύκλο σεμιναρίων βασικής τεχνικής εκπαίδευσης.

Η Κosmocar A.E., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, Audi, Skoda, Bentley και μοτοσυκλετών Ducati, στο πλαίσιο της γόνιμης συνεργασίας της με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, πραγματοποίησε για ακόμη μία χρονιά τον κύκλο σεμιναρίων βασικής τεχνικής εκπαίδευσης διάρκειας 4 ημερών, ο οποίος διεξήχθη στο Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης της Kosmocar A.E. μεταξύ 5-8/7/2016 και συμμετείχαν οι διακριθέντες σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Mηχανοτρονικής".
Η εκπαίδευση έγινε σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά πρότυπα του εργοστασίου Volkswagen, με σκοπό την κατάρτιση νέων τεχνιτών οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας του αυτοκινήτου και τις αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών. 
Οι διακριθέντες συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, διενεργώντας διαγνώσεις σε εξομοιωτές και εκπαιδευτικά οχήματα του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Kosmocar A.E., ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα η σημασία της "ομαδικής εργασίας". Επιπρόσθετα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής που διαθέτει ο όμιλος Volkswagen και αποτελούν νέες προκλήσεις για την κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Η Kosmocar A.E. με την πραγματοποιηθείσα τεχνική εκπαίδευση πιστοποιεί την προσήλωσή της στην ικανοποίηση των εκπαιδευτικών αναγκών των εκκολαπτόμενων τεχνικών στον κλάδο του αυτοκίνητου, κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που διάγει ο κλάδος του αυτοκινήτου αλλά και η χώρα εν γένει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center