Υπάρχουν πράγματα στην αυτοκίνηση που μας τη σπάνε. Μας χαλάνε τη διάθεση και δε θέλουμε να βλέπουμε αυτοκίνητα με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν πράγματα στην αυτοκίνηση που μας τη σπάνε. Μας χαλάνε τη διάθεση και δε θέλουμε να βλέπουμε αυτοκίνητα με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η Μαύρη λίστα | Τι σας την σπάει;

6.154 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2017)

Υπάρχουν πράγματα που κανείς δεν θέλει να βρει στο αυτοκίνητό του, γιατί του χαλάνε τη διάθεση. Δείτε τι είναι αυτό που ενοχλεί περισσότερο και δώστε μας τη δική σας black list.

Ετοιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε τη δική μας Black List. Πράγματα που σχετίζονται με τα αυτοκίνητα, δεν μας αρέσουν, θέλουμε να αποφεύγουμε και γενικότερα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Για παράδειγμα, ποιος από σας θα ήθελε να έχει στην κατοχή του ένα ζημιάρικο αυτοκίνητο;  Ποιος θα ήθελε να τον πιάσουν κορόιδο και να του πασάρουν ένα μεταχειρισμένο με γυρισμένα χιλιόμετρα; Ποιος θα ήταν χαρούμενος αν αγόραζε ένα καινούργιο αυτοκίνητο που στην πραγματικότητα είναι το ίδιο εδώ και αρκετά χρόνια;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πάρα πολλά τα παραδείγματα που μπορεί να βρει κάποιος, είτε σχετίζονται με το αυτοκίνητο ως προϊόν, είτε αφορούν συμπεριφορές ανθρώπων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά 7 hot πράγματα, που εντάσσουμε στη δική μας black list.
 
H λίστα μας: 

Ζημιάρικα: Τι να το κάνεις το νέο σου «διαμαντάκι» αν το πληρώσεις διπλό μετά με τα προβλήματα που θα βγάλει; Μακριά απο τον κώλο μας, που λεν και στο χωριό μου…
 
Γιατί δεν μας αρέσουν τα «ομοιόμορφα» αυτοκίνητα: Γιατί δεν έχουν ταυτότητα, δεν έχουν αυτό το «κάτι» που σε κάνει να γυρίσεις απότομα το σβέρκο σου να τα κοιτάξεις. Και όταν τα βλέπεις από μακριά ή βράδυ, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις μοντέλα ούτε πια μάρκα είναι…
 
Μπηχτοκέφαλα: Δεν μας αρέσουν τα αυτοκίνητα που δεν έχουν χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών. Θέλουμε να καθόμαστε κανονικά πίσω και να μην υποφέρουμε από αυχενικό.
 
Ψεύτικα facelift: «Facelift» το λέει, «νέο» το λέει, αλλά όταν το κοιτάς δεν αλλάζει τίποτα! Και φυσικά, επειδή είναι «νέο» το πληρώνεις και παραπάνω από το –ίδιο!– «παλιό»…
 
Γιατί δεν μας αρέσουν τα μεταχειρισμένα με γυρισμένα χιλιόμετρα:  Η αγορά μεταχειρισμένου στην Ελλάδα είναι σαν… να ψωνίζεις από σβέρκο. Ο άλλος το έχει σκίσει γυρνάει και τα χιλιόμετρα και στο πουλάει σαν να το είχε κλεισμένο στο γκαράζ. Όχι ευχαριστώ.

Γιατί δε θέλoυμε όσα αυτοκίνητα δεν έχουν 5 αστέρια στο EuroNCAP: Γιατί οι πιθανότητες να σκοτωθούμε ή να τραυματιστούμε σοβαρά, είναι σημαντικά μεγαλύτερες ακόμα και με ένα αστέρι λιγότερο.   
 
SUV χωρίς ρεζέρβα: Δεν θα θέλαμε ποτέ να βρεθούμε με σκισμένο ελαστικό από μια φυτευτή πέτρα και να προσπαθούμε μάταια στη μέση του πουθενά να κάνουμε  δουλειά με το ζουμί του κιτ επισκευής.
 
Συμφωνείτε με τα παραπάνω; Πείτε μας το δικό σας Black List!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto