Φαίνεται πως η Mercedes ετοιμάζει μια νέα SLR στην οποία θα ενσωματώνει και υβριδικό σύνολο και την οποία θα παρουσιάσει το 2018.

Φαίνεται πως η Mercedes ετοιμάζει μια νέα SLR στην οποία θα ενσωματώνει και υβριδικό σύνολο και την οποία θα παρουσιάσει το 2018.

H Mercedes ετοιμάζει νέα υβριδική SLR;

2.237 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2015)

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και επιβεβαίωση από επίσημα χείλη προς το παρόν δεν υπάρχει.

Φαίνεται πως η Mercedes ετοιμάζει μια νέα SLR στην οποία θα ενσωματώνει και υβριδικό σύνολο και την οποία θα παρουσιάσει το 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες οι μηχανικοί της φίρμας δεν έχουν ξεκαθαρίσει το που θα τοποθετήσουν τον κινητήρα. Εμπρός, όπως και στην προηγούμενη SLR, ή να προτιμήσουν μια κεντρομήχανη διάταξη; 
Στην πρώτη περίπτωση, θα τοποθετηθεί ένας τούρμπο κινητήρας V6, ο οποίος θα συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, με τη συνδυαστική ισχύ να αγγίζει τους 650 ίππους. Επιπλέον θα διαθέτει ενεργή αεροδυναμική, αλλά και έναν νέο τρόπο ανοίγματος των θυρών. Αν εγκριθεί αυτό και το αυτοκίνητο περάσει στην παραγωγή, τότε θα κατασκευάζονται 3.000 αυτοκίνητα το χρόνο με το κόστος να ξεκινάει από τα 250.000 ευρώ. 
Στην δεύτερη περίπτωση, δηλαδή με τον κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, τότε στην νέα SLR θα γίνεται εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος, ενώ ο κινητήρας θα είναι 8κυλινδρος, τούρμπο κι αυτός, ο οποίος θα συνεργάζεται με δυο ηλεκτρικά μοτέρ αποδίδοντας συνολικά 1.050 ίππους! Σε αυτή τη περίπτωση, η παραγωγή θα είναι ακόμα πιο περιορισμένη με μόλις 500 έως 700 αυτοκίνητα το χρόνο. Η τιμή αυτού του δημιουργήματος θα ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ! 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center