Η Peugeot έχει ήδη μια παρουσία στη Formula 1 καθώς το 1994 είχε εργοστασιακή ομάδα.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Peugeot έχει ήδη μια παρουσία στη Formula 1 καθώς το 1994 είχε εργοστασιακή ομάδα.

Η Peugeot στην F1;

4.290 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2017)

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Sean Bull φαντάστηκε και μέσω ψηφιακά επεξεργασμένων εικόνων που δημιούργησε μας δείχνει πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα μονοθέσιο της Peugeot για την F1.

Η PSA έχει βάλει στόχο να γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Ευρώπη οπότε δε θα ήταν παράλογο να την δούμε ξανά να συμμετέχει στη Formula 1. Το να φαντάζονται, λοιπόν, κάποιοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές το πώς θα μπορούσε να δείχνει ένα μονοθέσιο με τα χρώματα της Peugeot ίσως να μην είναι και τόσο άτοπο.

Από το 1995 μέχρι το 2000 ήταν προμηθευτής κινητήρων για τις Prost GP και Jordan.

Από το 1995 μέχρι το 2000 ήταν προμηθευτής κινητήρων για τις Prost GP και Jordan.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Είπαμε ξανά γιατί η Peugeot είχε εμπλακεί παλαιότερα στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού μέσω της Peugeot Sport. Το 1994 είχε εργοστασιακή ομάδα ενώ το 1995 συνέχισε ως προμηθευτής κινητήρων για τις Prost GP και Jordan από το 1995 μέχρι τη σαιζόν του 2000 όταν και η Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία τερμάτισε την εμπλοκή της στο sport.Οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που βλέπουμε είναι του ανεξάρτητου σχεδιαστή Sean Bull  οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι ανάλογο καθώς έχει σχεδιάσει πώς θα μπορούσαν να είναι τα μονοθέσια των Audi Και Aston Martin αν αυτές αποφάσιζαν να συμμετάσχουν με εργοστασιακές ομάδες στο πρωτάθλημα της F1.
Ως έμπνευση ο Sean Bull πήρε την εικόνα που έχουν τα αγωνιστικά της Peugeot στους θεσμούς που έχει παρουσία αυτή τη στιγμή και χρησιμοποίησε παρόμοιους χρωματισμούς αλλά και τους ίδιους χορηγούς. Μπορεί να προκαλεί εντύπωση το λογότυπο της Red Bull από τη στιγμή που έχει δική της ομάδα αλλά στα υπόλοιπα αθλήματα αποτελεί βασικό χορηγό της Peugeot.
Πώς σας φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα; Θα θέλατε να δείτε την Peugeot να ανταγωνίζεται με τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν αυτή τη στιγμή;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto