Δείτε τι έγινε στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Σιγκαπούρης.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε τι έγινε στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Σιγκαπούρης.

H Pole του GP Σιγκαπούρης

3.692 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2016)

Δείτε τι έγινε στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές του GP Σιγκαπούρης. Ποιοι πιλότοι είχαν στενές επαφές με τους …τοίχους; Πώς διαμορφώνεται η σειρά εκκίνησης του αυριανού αγώνα;

Η Mercedes του Nico Rosberg θα ξεκινήσει πρώτη αύριο στο 2016 Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix. Για να πάρει ο Γερμανός την pole position στο Marina Bay, έπρεπε να περάσει κατά μισό δευτερόλεπτο την Red Bull του Daniel Ricciardo.

Η καθιερωμένη φωτογραφία των τριών πρώτων.

Η καθιερωμένη φωτογραφία των τριών πρώτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο team mate στη Mercedes και πρωταθλητής, Lewis Hamilton, θα ξεκινήσει αύριο στη Σιγκαπούρη από την 3η θέση. Στον αντίποδα, τελευταίος θα είναι ο Sebastian Vettel, καθώς ένα πρόβλημα στην ανάρτηση της Ferrari δεν του επέτρεψε σήμερα να είναι ανταγωνιστικός.
 
Ο Max Verstappen που ήταν πρώτος στα 1α και 3α ελεύθερα δοκιμαστικά, θα ξεκινήσει τον αγώνα τέταρτος, τοποθετώντας τουλάχιστον την Red Bull του μπροστά από την Ferrari του Kimi Raikkonen.
 
Γιορτές και πανηγύρια στην Toro Rosso για το διακοσιοστό Grand Prix, πόσο μάλλον από την στιγμή που οι Carlos Sainz και Daniil Kvyat πήραν την 6η και 7η θέση στις κατατακτήριες δοκιμές. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Force India των Nico Hulkenberg και Sergio Perez, έχοντας ανάμεσά τους στην 9η θέση την McLaren του Fernando Alonso.
 
Στο Q2 βγήκαν οι κίτρινες σημαίες, όταν ο Romain Grosjean έστειλε την Haas στις μπαριέρες της 10ης στροφής. Στην 14η στροφή, ο Jenson Button έσπασε το τιμόνι της McLaren όταν χτύπησε στον τοίχο. Μαζί τους εγκατέλειψαν την προσπάθεια και οι Williams των Valtteri Bottas και Felipe Massa, η Haas του Esteban Gutierrez και η Sauber του Marcus Ericsson.
 
Εκτός από τον Vettel, στο Q1 εγκατέλειψαν οι Renault των Kevin Magnussen και Jolyon Palmer, η Sauber του Felipe Nasr και οι Manor των Pascal Wehrlein και Esteban Ocon.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw