Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΠΑ, η Λέσχη  συνηγορεί προκειμένου το αναφερθέν στο  προσωρινό πρόγραμμα του E.R.C. για το 2015 Rally of Greece να πάρει την ονομασία που είχε πάντα ο εθνικός μας αγώνα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΠΑ, η Λέσχη συνηγορεί προκειμένου το αναφερθέν στο προσωρινό πρόγραμμα του E.R.C. για το 2015 Rally of Greece να πάρει την ονομασία που είχε πάντα ο εθνικός μας αγώνας, ACROPOLIS RALLY OF GREECE.

H ανακοίνωση της ΕΛΠΑ για το Ράλλυ Ακρόπολις

2.468 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2014)

Η ΕΛΠΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, δίνοντας επιπλέον διευκρινήσεις όσον αφορά στη διεξαγωγή του εθνικού μας αγώνα, αλλά και την ονομασία του .

Η ανακοίνωση της ΕΛΠΑ έχει ως εξής:«Επειδή τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες από διαφόρους κύκλους ως προς το Ράλλυ Ακρόπολις και τις προθέσεις της ΕΛΠΑ και συγκεκριμένα ότι δήθεν η ΕΛΠΑ δεν προτίθεται να παραχωρήσει το όνομα Ράλλυ Ακρόπολις στη διεξαγωγή του εθνικού μας αγώνα το 2015, αναγκαζόμαστε σαν οι μόνοι έγκυροι να γνωρίζουμε αυτές τις προθέσεις να ανακοινώσουμε προς κάθε κατεύθυνση και ενδιαφερόμενο τα παρακάτω:1. Η ΕΛΠΑ έχοντας το Pouvoir Sportif της FIA συνηγορεί προκειμένου το αναφερθέν στο προσωρινό πρόγραμμα του E.R.C. για το 2015 Rally of Greece να πάρει την ονομασία που είχε πάντα ο εθνικός μας αγώνας, ACROPOLIS RALLY OF GREECE.2. Η ΕΛΠΑ δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να συνεργαστεί με την Ο.Μ.Α.Ε. εάν αυτή θελήσει να αναλάβει το promotion του αγώνα ούσα και εμπλεκόμενη λόγω και της συμμετοχής Λέσχης Μέλους της.
3. Η ΕΛΠΑ διαθέτει όπως κάθε χρόνο όλο της το υλικοτεχνικό εξοπλισμό προκειμένου να διεξαχθεί χωρίς πρόβλημα ο παραπάνω αγώνας.Είναι δε η μόνη στην Ελλάδα που διαθέτει τον ανάλογο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το να εκβιάζεται η μεταβίβαση του Pouvoir Sportif για λόγους και αιτιάσεις ανυπόστατες αδικεί κατάφωρα το κύρος, την ιστορία και τον κυρίαρχο ρόλο της ΕΛΠΑ επί 90 χρόνια στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green