Ο σχεδιαστής Alex Imnadze Baldini έφτιαξε με την ψηφιακή του πένα πώς θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη απόλυτη Ferrari, αν αποφάσιζε να ανταγωνιστεί τις Aston Martin Valkyrie και Mercedes-AMG Project
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο σχεδιαστής Alex Imnadze Baldini έφτιαξε με την ψηφιακή του πένα πώς θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη απόλυτη Ferrari, αν αποφάσιζε να ανταγωνιστεί τις Aston Martin Valkyrie και Mercedes-AMG Project One.

Η απόλυτη Ferrari

3.022 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2017)

Δείτε πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο που θα αντικαταστήσει τη LaFerrari, στην περίπτωση που η Ferrari επιλέξει να ανταγωνιστεί τις Mercedes-AMG Project One και Aston Martin Valkyrie.

Η Ferrari πριν από έναν περίπου μήνα είχε επιβεβαιώσει πως το νέας γενιάς hypercar που ετοιμάζει, αυτό που θα διαδεχθεί τη LaFerrari, είναι τρία με πέντε χρόνια μακριά, αρκετά νωρίτερα δηλαδή από ότι αναμενόταν. Το στέλεχος του τμήματος τεχνολογίας, Michael Leiters, είχε πει ακόμα πως το εν λόγω μοντέλο δε θα διαθέτει κινητήρα από την F1, αντίθετα με την πρακτική της Mercedes-AMG.

Το μικροσκοπικό κόκπιτ είναι περιτυλιγμένο με τζάμι, ενώ μπροστά βλέπουμε λεπτά φωτιστικά σώματα τα οποία βρίσκονται στη μέση δύο μεγάλων εισαγωγών αέρα. Τεράστιοι είναι οι πλευρικοί αεραγωγοί.

Το μικροσκοπικό κόκπιτ είναι περιτυλιγμένο με τζάμι, ενώ μπροστά βλέπουμε λεπτά φωτιστικά σώματα τα οποία βρίσκονται στη μέση δύο μεγάλων εισαγωγών αέρα. Τεράστιοι είναι οι πλευρικοί αεραγωγοί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Προφανώς κανένας δεν ξέρει πώς θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη απόλυτη Ferrari, αλλά θα θέλαμε να αποτελέσει αντίπαλο των επερχόμενων Aston Martin Valkyrie και Mercedes-AMG Project One. Προφανώς δεν είμαστε οι μόνοι που σκεφτόμαστε έτσι, καθώς ο σχεδιαστής Alex Imnadze Baldini συμφωνεί μαζί μας και αυτό ακριβώς το αυτοκίνητο έφταιξε με την ψηφιακή του πένα.
  
Το εν λόγω μοντέλο ονομάζεται P3 Scuderia Baldini και διαθέτει ένα μικροσκοπικό κόκπιτ περιτυλιγμένο με τζάμι. Όπως και στη Valkyrie, απουσιάζουν οι καθρέπτες, οι οποίοι έχουν αντικατασταθεί από κάμερες στα μπροστά φτερά, που προβάλουν εικόνες σε οθόνες του εσωτερικού.
 
Μπροστά βλέπουμε λεπτά φωτιστικά σώματα τα οποία βρίσκονται στη μέση δύο μεγάλων εισαγωγών αέρα, κάτι που φέρνει στο νου τη McLaren 720S. Τεράστιοι είναι οι πλευρικοί αεραγωγοί, ώστε να προμηθεύουν τον κινητήρα με άφθονο κρύο αέρα.
 
Όταν με το καλό παρουσιαστεί το μοντέλο, μέχρι το 2022 δηλαδή, θα έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό καθώς η «αγία τριάδα» των Ferrari LaFerrari, McLaren P1 και Porsche 918 Spyder, θα έχει από κοντά δύο ακόμα προτάσεις, τις Mercedes-AMG Project One και Aston Martin Valkyrie.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda