Το Landwind X7 αποτελεί την Κινέζικη απομίμηση του Range Rover Evoque.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Landwind X7 αποτελεί την Κινέζικη απομίμηση του Range Rover Evoque.

Η απομίμηση του Evoque πουλάει περισσότερο

4.456 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2017)

Στα πλαίσια της έκθεσης της Σαγκάης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Jaguar Land Rover παραδέχτηκε ότι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εμποδίσουν την πώληση της απομίμησης του μοντέλου, Landwind X7 του οποίου οι πωλήσεις πάνε εκπληκτικά καλά.

Σα να μην έφτανε το γεγονός ότι η Land Rover δεν έχει βρει τρόπο να εμποδίσει τη Landwind από το να πουλάει το X7, την απομίμηση δηλαδή του Range Rover Evoque, οι πωλήσεις του Κινέζικου μοντέλου πάνε όλο και καλύτερα.

Οι ¶γγλοι δεν έχουν καταφέρει, παρά τις προσπάθειές τους να σταματήσουν τις πωλήσεις του X7.

Οι ¶γγλοι δεν έχουν καταφέρει, παρά τις προσπάθειές τους να σταματήσουν τις πωλήσεις του X7.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης της Σαγκάης, η Landwind επιδείκνυε τον κλώνο του Evoque, το X7 σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις. Με αφορμή αυτό ο CEO της JLR (Jaguar Land Rover), Ralf Speth έκανε κάποιες δηλώσεις.

Σύμφωνα με μέσα του εξωτερικού ο Speth παραδέχτηκε ότι δεν έχουν καταφέρει να θεωρηθεί παράνομο το X7, ενώ δεν παρέβλεψε το γεγονός ότι οι πωλήσεις του X7 πάνε πολύ καλά.«Τα πάνε πολύ καλά. Πρόκειται για ένα πολύ καλό αυτοκίνητο. Το ξέρουμε γιατί είναι αντιγραφή του δικού μας αυτοκινήτου.» δήλωσε το αφεντικό της JLR.

Πρόκειται για ένα πολύ ενοχλητικό για την Land Rover θέμα, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος ότι το X7 πωλείται μόλις στο 1/3 του Evoque. Στην πραγματικότητα , σύμφωνα με αναλυτές, το X7 είναι υπεύθυνο για το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων της Landwind μέσα στο 2016 οι οποίες φτάσανε τις 80.002 μονάδες.

Η προσπάθεια της JLR να θεωρηθεί παράνομο το X7 έγινε ακόμα πιο δύσκολη πριν ένα χρόνο καθώς οι Κινεζικές αρχές ακύρωσαν την πατέντα της Land Rover Για το Evoque. Πιθανότατα, οι πατέντες αυτές ακυρώθηκαν επειδή εικόνες του Evoque είχαν δοθεί στη δημοσιότητα σχεδόν ένα χρόνο προτού κατοχυρωθεί η πατέντα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto