Σεντάν εκδοχή ηλεκτρικού οχήματος
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σεντάν εκδοχή ηλεκτρικού οχήματος

H ηλεκτρική Mercedes-Benz

1.591 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2016)

Η Mercedes- Benz σχεδιάζει να παρουσιάσει μέχρι το 2020 τέσσερα ηλεκτρικά οχήματα 2 sedan και 2 SUV.

Η Γερμανική εταιρία φαίνεται να εργάζεται σε πλήρη ταχύτητα ώστε να προλάβει να εισάγει στην αγορά τα τέσσερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το τέλος του 2020.
Κάθε ένα από αυτά θα αναλάβει να μεταλαμπαδεύσει στοιχεία της μάρκας στην γενιά των ηλεκτροκινήτων οχημάτων, δηλαδή βασικά στοιχεία των μοντέλων είτε των sedan είτε των SUV θα μεταφερθούν και σε αυτά τα νέα μοντέλα.
Αν και οι πληροφορίες είναι πραγματικά περιορισμένες προς το παρόν, φανταζόμαστε ότι η Mercedes- Benz θα χρησιμοποιήσει κάποια ήδη έτοιμα συστατικά της C-Class και της S-Class για τα δύο ηλεκτρικά σεντάν και από την GLA και την GLC θα οραματιστεί τα 2 ηλεκτρικά crossovers. 
Πιο συγκεκριμένα θεωρούμε ότι για τα ηλεκτρικά SUV θα χρησιμοποιηθεί παραπλήσια πλατφόρμα με αυτή της B-Class.Αυτή η νέα πλατφόρμα μπορεί να φέρει στην αγορά μοντέλα με κίνηση στους πίσω τροχούς ή με τετρακίνηση και να συνδυάσει τους  ηλεκτροκινητήρες. Η Mercedes-Benz αυτή τη στιγμή αναπτύσσει τη δική της σειρά των ηλεκτρικών κινητήρων, που κυμαίνονται σε απόδοση από 101 ίππους έως 536hp.Ο συνεργάτης που πρόκειται να την προμηθεύσει με μπαταρίες την Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι η Accumotive, που θα είναι υπεύθυνη για τις μπαταρίες ιόντων λιθίου για τα νέα ηλεκτρικά οχήματα. Η Accumotive ενημερώνει ότι οι μπαταρίες των οχημάτων της Mercedes- Benz θα έχουν αυτονομία έως και 400 χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center