Θέμα Ασφάλειας η καθαρή Ορατότητα το χειμώνα

3.269 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/2/2017

Πως θα βλέπεις τι γίνεται γύρω σου, αν τα τζάμια του αυτοκινήτου σου είναι θολωμένα; Δες τον τρόπο να έχεις πλήρη ορατότητα για να μην βρεθείς εκτεθειμένος ποτέ.

 
Αντιπαγωτικό σπρέυ τζαμιών- Defrost Spray CAREMAXX  απομακρύνει άμεσα τον πάγο από την επιφάνεια του παρμπρίζ, τους εξωτερικούς καθρέπτες και τα φανάρια. Εμποδίζει το σχηματισμό νέου στρώματος πάγου καθώς και το θάμπωμα. Έχει επίσης καθαριστικές ιδιότητες βασισμένες σε μίξη αλκοόλης.  Κατάλληλο για όλους του τύπου γυαλιών/τζαμιών συμπεριλαμβανομένων και των πολυκαρβονικών. Εξασφαλίζει καθαρή ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες χωρίς να αφήνει λεκέδες.
 
Αντιπαγωτικό υγρό τζαμιών- Windscreen Antifreeze -60°C CAREMAXX με αντιπαγωτική προστασία -60°C.   Αφαιρεί  γρήγορα και αποτελεσματικά σιλικόνες, λάδια, βρωμιά και άλλα επίμονα κατάλοιπα από τα τζάμια και τα φανάρια ,που δημιουργούνται ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Η παρουσία αλκοόλης εξασφαλίζει εκτός από την αντιπαγωτική προστασία και λεία επιφάνεια χωρίς κατάλοιπα . Είναι φιλικό με τις βαμμένες επιφάνειες, το χρώμιο, τα λάστιχα και δεν περιέχει μεθανόλη.