Περιέργως, ο βελτιωτικός οίκος δεν αναφέρει τίποτα για το μηχανικό σύνολο του αυτοκινήτου.

Εγκατέστησαν τα πιο πλατιά φτερά, τις ποδιές, τους μοναδικούς προφυλακτήρες και τον ανθρακονημάτινο διαχύτη πολύ προσεχτικά.

Στην Εdition 507 το μοτέρ αποδίδει 500 άλογα και 610 Nm ροπής ενώ στην Black Series η ιπποδύναμη φτάνει τα 510 άλογα και τα 620 Nm ροπής.

H μετατροπή της C63 Edition 507

2.334 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2017)

Oι μηχανικοί της Inden Design αποσυναρμολόγησαν μια Μercedes AMG C63 Edition 507 και την έφτιαξαν ξανά από την αρχή να μοιάζει με την Black Series. Τις έκαναν πραγματικά ίδιες!

Πώς γίνεται να πάρεις μια Μercedes AMG C63 Coupe Edition 507 και να την μετατρέψεις σε Black Series; H γερμανική εταιρεία Ιnden Design πήρε το αυτοκίνητο και του αφαίρεσε τα πάντα από τον εξοπλισμό του, αφήνοντας άθικτο μόνο του σασί.

Το εγχείρημα άρχισε τοποθετώντας ένα σετ αναρτήσεων KW Club Sport coilovers στη θέση των εργοστασιακών ενώ τοποθέτησαν ραντάρ και σένσορες ασφαλείας τόσο μπροστά όσο και πίσω, κάτι που δεν υπάρχει ούτε στην εργοστασιακή C-Class Black Series. Oι μηχανικοί της Ιnden Design κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ώστε όλα τα μέρη που προμηθευτήκαν κατευθείαν από την AMG να ταιριάξουν ακριβώς στο αυτοκίνητο και να το κάνουν να δείχνει σαν καινούριο. Εγκατέστησαν τα πιο πλατιά φτερά, τις ποδιές, τους μοναδικούς προφυλακτήρες και τον ανθρακονημάτινο διαχύτη πολύ προσεχτικά. Έδειξαν τόση αφοσίωση που αποσυναρμολόγησαν το πορτ-μπαγκάζ και τις πόρτες ώστε να βάψουν τους μεντεσέδες στο σωστό χρώμα ενώ το ίδιο έγινε και στους εισαγωγείς αέρα. Στη θέση των εργοστασιακών ζαντών με μεταλλικό φινίρισμα, η Inden το εξόπλισε με ένα σετ ζάντες BBS F1 σε χρώμα μαύρο και δαγκάνες σε κόκκινο χρώμα.
 
Περιέργως, ο βελτιωτικός οίκος δεν αναφέρει τίποτα για το μηχανικό σύνολο του αυτοκινήτου. Υπενθυμίζεται ότι η Edition 507 και η Black Series μπορεί να έχουν τον ίδιο ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,3 λτ ωστόσο η απόδοση τους δεν είναι η ίδια. Στην Εdition 507 το μοτέρ αποδίδει 500 άλογα και 610 Nm ροπής ενώ στην Black Series η ιπποδύναμη φτάνει τα 510 άλογα και τα 620 Nm ροπής.

NEO PROACE
NISSAN