Αυτή είναι η νέα Ferrari 812 Superfast.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η νέα Ferrari 812 Superfast.

Η νέα Ferrari 812 Superfast

8.169 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2017)

Αποκαλύφθηκε με κάθε επισημότητα το νέο μοντέλο της Ferrari, το οποίο θα παρουσιαστεί και στο σαλόνι της Γενεύης και αποτελεί την γρηγορότερη και ισχυρότερη Ferrari παραγωγής.

Η αναμονή έληξε για τους λάτρεις της εταιρείας του Maranello. Η Ferrari, με κάθε επισημότητα, αποκάλυψε την νέα 812 Superfast, η οποία είναι πολύ απλά, η κορυφαία Ferrari παραγωγής όλων των εποχών. Πρόκειται για το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την F12 Berlinetta, όντας ισχυρότερη και καλύτερη.

Αυτή είναι η νέα Ferrari 812 Superfast.

Αυτή είναι η νέα Ferrari 812 Superfast.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Καρδία του μοντέλου αποτελεί ένας νέος V12 κινητήρας, κυβισμού 6,5 λίτρων, ο οποίος έχει ισχύ 800 ίππων και 718 Nm ροπής. Ο κινητήρας τροφοδοτείται από άμεσο ψεκασμό υψηλής πίεσης και φέρει σύστημα εισαγωγής μεταβλητής γεωμετρίας, ενώ συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Τα νούμερα επιδόσεων που ανακοινώνει η Ferrari υπόσχονται 0-100 σε 2,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα άνω των 340 χλμ/ώρα.

Η 812 Superfast έχει εξοπλιστεί με ενεργά στοιχεία αεροδυναμικής για βελτίωση της κάθετης δύναμης, ενώ είναι η πρώτη Ferrari που φέρει τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση. Ακόμη, το μοντέλο εξοπλίζεται με τα συστήματα SSC και Virtual Short Wheelbase 2.0, τα οποία συμβάλλουν στην βελτίωση της απόκρισης του οχήματος στις εντολές του οδηγού.

Στο εσωτερικό, έχει γίνει ανασχεδιασμός με σκοπό η ακραία σπορ εμφάνιση να συνδυάζεται με την απαραίτητη πολυτέλεια και την άνεση των επιβατών. Τα καθίσματα είναι νέα, ενώ αλλαγμένο είναι και το τιμόνι αλλά και ο πίνακας οργάνων.To μοντέλο θα παρουσιαστεί και στην έκθεση της Γενεύης, τον επόμενο μήνα. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center