Το Arnold Benz Motor Carriage που βλέπετε, το 1896 το σταμάτησε ποδηλάτης της αστυνομίας, γιατί έτρεχε με 8 μίλια/ώρα, σχεδόν 13 χλμ./ώρα δηλαδή. Ο ιδιοκτήτης του, Walter Arnold, έφαγε την πρώτη κλήση
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Arnold Benz Motor Carriage που βλέπετε, το 1896 το σταμάτησε ποδηλάτης της αστυνομίας, γιατί έτρεχε με 8 μίλια/ώρα, σχεδόν 13 χλμ./ώρα δηλαδή. Ο ιδιοκτήτης του, Walter Arnold, έφαγε την πρώτη κλήση της ιστορίας.

Η πρώτη κλήση της ιστορίας

4.514 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2017)

Το Αrnold Benz που βλέπετε, το 1896 έφαγε την πρώτη κλήση της ιστορίας, καθώς το σταμάτησαν να τρέχει με σχεδόν 13 χλμ./ώρα. Δείτε όλη την απολαυστική ιστορία και μάθετε τι άλλο απίστευτο προέβλεπε τότε ο Νόμος.

Το Concours of Elegance 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Σεπτεμβρίου στο Hampton Court Palace. Εκεί θα βρεθεί ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο, το πρώτο που έλαβε ποτέ κλήση από την Τροχαία. Πρόκειται για ένα Arnold Benz Motor Carriage που το 1896 το σταμάτησε ποδηλάτης της αστυνομίας, γιατί έτρεχε με 8 μίλια/ώρα, σχεδόν 13 χλμ./ώρα δηλαδή.

Το Arnold Benz Motor Carriage θα βρεθεί στις 1-3 Σεπτεμβρίου στο Hampton Court Palace, συμμετέχοντας στο Concours of Elegance 2017.

Το Arnold Benz Motor Carriage θα βρεθεί στις 1-3 Σεπτεμβρίου στο Hampton Court Palace, συμμετέχοντας στο Concours of Elegance 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Βλέπετε, εκείνη την εποχή το όριο ταχύτητας ήταν στα 2 μίλια/ώρα, λίγο πάνω από 3,2 χλμ./ώρα. Και όχι μόνο αυτό, προϋπόθεση ήταν να προπορεύεται πεζός με κόκκινη σημαία, ώστε να προειδοποιεί τον ερχομό του οχήματος. Όμως ο Walter Arnold οδηγούσε στην Paddock Green του Kent δίχως να κάνει τίποτα από τα δύο, οπότε την έφαγε την κλήση του.
  
Στα τέλη του 1896, με την έλευση του Locomotives Act, η υποχρέωση για σημαία καταργήθηκε, ενώ το όριο ταχύτητας ανέβηκε στα 14 μίλια/ώρα ή τα 22,5 χλμ./ώρα. Από τη χαρά τους οι οδηγοί έτρεξαν από το Λονδίνο στο Μπράιτον, σε αυτό που ονομάστηκε Emancipation Run (Αγώνας Χειραγώγησης), στον οποίο συμμετείχε και ο Walter Arnold.
 
Ο αγώνας αυτός υπάρχει ακόμα και ονομάζεται Veteran Car Run και διοργανώνεται από το Royal Automobile Club. Σε αυτόν οχήματα του 1905 ή παλαιότερα, αναπαριστούν τη διαδρομή από το Λονδίνο στο Μπράιτον. Τα εν λόγω οχήματα θα παρελάσουν ως το Concours of Elegance το Σεπτέμβριο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda