Μοιράζει χυλόπιτες η Ferrari με τη LaFerrari Aperta. Δείτε τι έκανε σε διάσημο συλλέκτη…

Μοιράζει χυλόπιτες η Ferrari με τη LaFerrari Aperta. Δείτε τι έκανε σε διάσημο συλλέκτη…

Η χυλόπιτα της Ferrari

5.141 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2017)

Παρόλη τη φήμη και την αξιοζήλευτή συλλογή του, ένας συλλέκτης έφαγε χυλόπιτα από την Ferrari όταν της ζήτησε να του πουλήσει μια LaFerrari Aperta. Ο λόγος; Μάλλον οι Ιταλοί δεν τον γουστάρουν…

Ο David Lee είναι ένας από τους πιο γνωστούς συλλέκτες εξωτικών οχημάτων, μια φήμη που εν πολλοίς την οφείλει στο Instagram. Σε μία παρόμοια υπόθεση με αυτή του Preston Henn, ο κος Lee ήθελε μία LaFerrari Aperta, αλλά η Ferrari αρνήθηκε να του πουλήσει μία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο κος Lee διαθέτει πέντε από τις πιο εμβληματικές Ferrari, τις 288 GTO, F40, F50, Enzo και LaFerrari. Μάλιστα για να αυξήσει τις πιθανότητές του να αποκτήσει μία Aperta, αγόρασε πρόσφατα μία F12tdf, ενώ η συλλογή του περιλαμβάνει ακόμα μία 250 Lusso Competizione του 1964, αλλά και ένα μονοθέσιο της F1 που οδηγούσε ο Michael Schumacher.
  
Σε συνέντευξή του ο κος Lee αποκάλυψε πως παρόλη την αγάπη του για τη φίρμα και παρά το γεγονός πως η συλλογή του βρίσκεται σε «έκρηξη», η Ferrari δεν του πουλάει μία LaFerrari Aperta. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που βρίσκεται κοντά στη Ferrari, στην εταιρεία δεν αρέσει η διαδικτυακή παρουσία του Lee. Η ίδια πηγή ισχυρίζεται πως «Στην εταιρεία δεν αρέσει η δημοσιότητα που δημιουργεί. Μισούν τη φασαρία και αυτός τη λατρεύει.».
 
Πάντως δεν είναι η πρώτη χυλόπιτα που τρώει ο κος Lee από την Ferrari, καθώς η φίρμα είχε αρνηθεί να του δώσει και την LaFerrari. Ευτυχώς για αυτόν την αγόρασε από έναν άλλον συλλέκτη, κάτι που ίσως θα μπορούσε να κάνει και με την LaFerrari Aperta και να μας αφήσει και εμάς ήσυχους στα πραγματικά προβλήματά μας…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center