Τα Toyota Yaris και Volkswagen Polo, δύο από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της κατηγορίας διαθέτουν πολλές high tech τεχνολογίες.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα Toyota Yaris και Volkswagen Polo, δύο από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της κατηγορίας διαθέτουν πολλές high tech τεχνολογίες.

Toyota Yaris & VW Polo: Μικρά με τεχνολογίες μεγάλων

29.630 Επισκέψεις στο άρθρο

Φέρουν τεχνολογίες που θα ζήλευαν πιο μεγάλα μοντέλα, gadgets που σου φτιάχνουν τη μέρα και σου διευκολύνουν τη ζωή, αλλά και συστήματα ασφάλειας από το μέλλον. Δύο από τα πιο εμπορικά μοντέλα της μικρής κατηγορίας: Toyota Yaris και VW Polo.

Τι ζητάει πατροπαράδοτα ένας αγοραστής; Ανεξαρτήτως του τι αγοράζει; Μα φυσικά το καλύτερο deal, το καλύτερο «πακέτο» για τα χρήματα που διαθέτει, το προϊόν που καλύπτει όσες περισσότερες ανάγκες του. Είτε πρόκειται για κάποιο εργαλείο, είτε για ένα smart phone, είτε -πολύ περισσότερο- για ένα αυτοκίνητο. 
Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, τα μοντέλα της μικρής κατηγορίας δικαίως αποτελούν τη δημοφιλέστερη κατηγορία στην ελληνική αγορά, μιας και καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα έρχονται σε ανταγωνιστική τιμή. Είναι οικονομικά σε κατανάλωση, έχουν μεγάλους εσωτερικούς χώρους, πατάνε γερά στο δρόμο, είναι ασφαλή, έχουν πλούσιο εξοπλισμό.
Όμως δεν είναι μόνο τα παραπάνω που τα καθιστούν αξιοζήλευτα, είναι και το γεγονός ότι κάποια από αυτά φέρουν τεχνολογίες και συστήματα που θα ζήλευαν ακόμη και μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Πάρτε για παράδειγμα τα Toyota Yaris και Volkswagen Polo, δύο από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της κατηγορίας, τα οποία διαθέτουν όλα όσα αναφέραμε στην αρχή και πολλές high tech τεχνολογίες. Και αν δεν πειστήκατε ακόμη, αναρωτηθείτε… πόσα αυτοκίνητα φέρουν κινητήρες με σύστημα απενεργοποίησης των κυλίνδρων για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου ή πόσα μικρομεσαία, μεσαία και μεγάλα διαθέτουν υβριδική εκδοχή; Ακόμη, πόσα μεσαία και μεγάλα διαθέτουν αερόσακο για τα γόνατα του οδηγού στο βασικό εξοπλισμό; Σωστά το μαντέψατε. Λίγα. Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά, δύο σύγχρονα μικρά με τεχνολογία που θα ζήλευαν αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών

Blue σε κατανάλωση και GT σε επιδόσεις η έκδοση του γερμανικού μικρού.

Blue σε κατανάλωση και GT σε επιδόσεις η έκδοση του γερμανικού μικρού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN