Η μετατροπή του σκαραβαίου σε ηλεκτρικό περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στην ανάρτηση και νέες δισκόπλακες μπροστά.

Η μετατροπή του σκαραβαίου σε ηλεκτρικό περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στην ανάρτηση και νέες δισκόπλακες μπροστά.

Ηλεκτρικό VW Beetle (+vid)

3.764 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2016)

Εταιρεία από τη Μεγάλη Βρετανία, αναλαμβάνει να μετατρέψει κλασσικά οχήματα από τις δεκαετίες των 60 και 70 σε πλήρως ηλεκτρικά.

Η Electric Classic Cars, όπως ακριβώς προδίδει και το όνομά της, παίρνει παλιά αυτοκίνητα, κυρίως από το 1960 έως το 1980 και τα αναπαλαιώνει, μετατρέποντάς τα σε αμιγώς ηλεκτροκίνητα και μηδενικών ρυπογόνων εκπομπών.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως θα δείτε και στο video με τον θρυλικό σκαραβαίο τα οχήματα είναι πλήρως λειτουργικά και για την κίνησή τους υπεύθυνες είναι δύο μπαταρίες, μία μπροστά και μία πίσω, συνολικής χωρητικότητας 22kwh. Μάλιστα σε συνδυασμό με το σύστημα πέδησης που προσφέρει φόρτιση στην μπαταρία η συνολική αυτονομία του Beetle φτάνει τα 100 μίλια ή αλλιώς τα 160 χλμ.

Φυσικά επειδή η μετατροπή σε ηλεκτροκίνητο όχημα σημαίνει και περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερη επιτάχυνση, η μετατροπή περιλαμβάνει επίσης αναβαθμίσεις στην ανάρτηση και νέες δισκόπλακες μπροστά. Τέλος, σύμφωνα με το site της εταιρείας ο σκαραβαίος έχει τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 160 χλμ./ώρα, ενώ σύμφωνα με κάποια σχόλια στο youtube η μετατροπή αυτή κοστίζει κοντά στις 25.000 λίρες Αγγλίας.

Δείτε παρακάτω το video με τον ηλεκτρικό σκαραβαίο:  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center