Ηλεκτρικό μονοθέσιο από την UoP Racing Team
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ηλεκτρικό μονοθέσιο από την UoP Racing Team

1.125 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2014)

Με την ολοκλήρωση μιας άκρως πετυχημένης χρονιάς και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον διεθνή διαγωνισμό Formula Student 2014 στην Τσεχία, τα μέλη της UoP Racing Team του Πανεπιστημίου Πατρών προχωρούν στην παρουσίαση του ηλεκτροκίνητου μονοθεσίου που έλαβε πρόσφατα την εν λόγω διάκριση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 12:00, στον χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου (Ιουλιανού 33-35, 3ης Σεπτεμβρίου 74-78 & Πατησίων, Συγκρότημα Capitol).
Τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και οι επισκέπτες που θα βρεθούν στον χώρο του μουσείου, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη της UoP Racing Team, να δουν το πρώτο βραβευμένο στο είδος του ελληνικό ηλεκτροκίνητο και να ενημερωθούν για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά από τους ίδιους τους κατασκευαστές.
Να υπενθυμίσουμε, τέλος, ότι με το πέρας του διεθνή αγώνα της Τσεχίας, η ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών επέστρεψε στην Ελλάδα με τα βραβεία της πρώτης θέσης τόσο στο σύνολο του διαγωνισμού όσο και στις υποκατηγορίες: παρουσίαση Business, Acceleration, skidpad, Autocross και Endurance!Ρεπορτάζ: Θοδωρής Κολονέλος

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN