Εσείς είστε υπέρ ή κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος;

Εσείς είστε υπέρ ή κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος;

Ηλεκτρονικό φακέλωμα;

4.659 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2015)

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα ελέγχου για ανασφάλιστα οχήματα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία πλέον και η συγκεκριμένη εφαρμογή θα ελέγχει σύντομα αν ένα αυτοκίνητο έχει περάσει ΚΤΕΟ.

Ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων δείχνει να μειώνεται το τελευταίο διάστημα, με τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς να επισημαίνουν ότι το φαινόμενο παραμένει σε υψηλά επίπεδα. 
Η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί στο επόμενο διάστημα, μετά και την εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που ήδη λειτουργεί (κάντε κλικ εδώ). Με τη συγκεκριμένη διασταυρώνονται τα στοιχεία των οχημάτων από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, με εκείνα του Επικουρικού Κεφαλαίου και έτσι προκύπτει άμεσα αν κάποιο αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο ή όχι. 
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι στο επόμενο διάστημα οι αρμόδιες αρχές θα ξεκινήσουν τη διασταύρωση στοιχείων (θα γίνεται πιθανότατα 2 φορές το χρόνο) και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η εφαρμογή των κυρώσεων που προβλέπονται για τους παραβάτες (δείτε τα πρόστιμα και τις διαδικασίες εδώ).Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι με την παραπάνω εφαρμογή είναι δυνατό να διασταυρωθεί και αν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι έγκυρο ή «μαϊμού». 
Μάλιστα σε αυτή τη πλατφόρμα αναμένεται να βρει εφαρμογή και ο έλεγχος ΚΤΕΟ, αφού με τον αριθμό πινακίδας θα αναγράφεται αυτόματα αν το Ι.Χ έχει περάσει τον έλεγχο. 
Εσείς τι πιστεύετε; Θα βοηθήσει ο έλεγχος για τα ανασφάλιστα οχήματα; Είστε υπέρ μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας να γίνεται και ο έλεγχος για ΚΤΕΟ; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto