Όμορφο το νέο Honda Forza 125, με ολοκαίνουργιο design, που δανείζεται κάποια στιλιστικά στοιχεία από το φουτουριστικό Vultus.

Όμορφο το νέο Honda Forza 125, με ολοκαίνουργιο design, που δανείζεται κάποια στιλιστικά στοιχεία από το φουτουριστικό Vultus.

Honda Forza 125 2015

5.206 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2014)

Η Honda παρουσίασε το νέο Forza 125 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, και όχι στην Intermot, καθώς σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες επιτρέπεται η οδήγηση δικύκλου 125 με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Δεν πρόλαβε η Yamaha να χαρεί με το άρτι αφιχθέν Forza 125, ήρθε στο καπάκι η απάντηση της Honda, με ένα ανάλογο μικρό GT scooter γεμάτο ανέσεις και χώρους, προορισμένο για χρήση σε ευρωπαϊκά αστικά κέντρα.Ας καλωσορίσουμε λοιπόν το ολοκαίνουργιο Honda Forza 125, που δείχνει να έχει δανειστεί και κάποια σχεδιαστικά στοιχεία από το φουτουριστικό Vultus. Σύμφωνα με τη Honda, πάνω στη σέλα του θα χωρέσουν άνετα 2 ενήλικες Ευρωπαίοι, ενώ το ανακοινώσιμο βάρος του είναι στα 162 γεμάτα κιλά, στην έκδοση με το ABS (161 στην έκδοση χωρίς ABS). Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως η ζελατίνα του Forza ρυθμίζεται καθ¶ ύψος σε 6 θέσεις και 120χλστ., ώστε να έχει ο αναβάτης την ανάλογη προστασία ή ορατότητα εκτός πόλης και εντός αυτής, όποιο ανάστημα κι αν έχει. Χαμηλή είναι κι η σέλα, στα 780χλστ. για να πατάνε όλοι εύκολα κάτω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw