Εξοργισμένη η ηθοποιός κατέστρεψε το αυτοκίνητο του παραγωγού της.

Εξοργισμένη η ηθοποιός κατέστρεψε το αυτοκίνητο του παραγωγού της.

Ηθοποιός διαλύει S-class

3.943 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2017)

Ηθοποιός από το Καζακστάν ζήτησε να αφαιρεθεί ερωτική σκηνή από ταινία της και όταν αυτό δεν έγινε έσπασε την S-class του παραγωγού με τον παραγωγό μέσα.

Μια ηθοποιό και τραγουδίστρια από το Καζακστάν την έπιασε ο φακός να σπάει τη Mercedes S-class ενός παραγωγού καθώς ο τελευταίος περιέλαβε στην τελική έκδοση της ταινίας μια ερωτική σκηνή με την ίδια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η τοπική παραγωγή τιτλοφορείται Blind Love και η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ερωτική σκηνή είναι η Sivi Makhmoudi η οποία είχε ζητήσει να μην προβληθεί η συγκεκριμένη σκηνή. Ο παραγωγός, Renat Basit, τη συμπεριέλαβε και το αποτέλεσμα ήταν η ηθοποιός να εξοργιστεί και να ξεσπάσει το θυμό της στην ακριβή S-class του παραγωγού.Στο βίντεο μπορείτε να τη δείτε να βρίζει τον παραγωγό που βρίσκεται στη θέση του οδηγού. Του σπάει το παρμπρίζ, τον πλαϊνό καθρέπτη και τα δύο τζάμια που βρίσκονται στη μεριά του οδηγού προτού τρέξει να μπει μέσα στο αυτοκίνητό της και να φύγει γρήγορα από το σημείο.

Παραδόξως, ο παραγωγός δείχνει εντελώς ήρεμος την ώρα που βγαίνει από το αυτοκίνητο, ίσως λόγω του σοκ για ό,τι προηγήθηκε.

Πάντως, ίσως και να μετάνιωσε για το ότι συμπεριέλαβε αυτή τη σκηνή στην τελική έκδοση της ταινίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN