Kατάσκοποι έπιασαν στο φακό τους την FXX K Evoluzione να δοκιμάζεται στην πίστα της Monza.

Iσχυρότερη η FXX K Evoluzione;

2.643 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2017)

Ένα πρωτότυπο της επερχόμενης Ferrari FXX K Evoluzione πιάστηκε να δοκιμάζεται στην πίστα της Monza. Δείτε τι πρέπει να περιμένουμε.

Και εκεί που έλεγαν όλοι ότι η Ferrari FXX K δύσκολα θα γίνει πιο εντυπωσιακή, κατάσκοποι έπιασαν στο φακό τους την FXX K Evoluzione να δοκιμάζεται στην πίστα της Monza.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το πρωτότυπο θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξαν πριν από αυτό η FXX Evoluzione και η 599ΧΧ Εvoluzione και θα είναι ακόμα πιο ισχυρή και εντυπωσιακή με πλήθος νέων αεροδυναμικών στοιχείων. Παρατηρούμε έναν πιο επιβλητικό μπροστινό προφυλακτήρα και πολύ μυώδη φτερά αλλά την παράσταση κλέβει το πίσω μέρος της FXX K Evoluzione. Eκεί, οι μικρές αεροτομές της FXX K έχουν δώσει την θέση τους σε μια τεράστια μοναδική αεροτομή που καλύπτει όλο το πίσω μέρος.
 
Όσον αφορά στο μηχανικό σύνολο, αναφορές κάνουν λόγο ότι το μηχανικό σύνολο της FXX K που είχε απόδοση 1.050 άλογα και αποτελούταν από έναν κινητήρα χωρητικότητας 6,3 λτ. και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, θα αναβαθμιστεί και θα φτάσει σε απόδοση ή μπορεί ακόμα και να ξεπεράσει τους 1.200 ίππους.
 

Toyota
moto