To εντυπωσιακό Jaguar C-Xonca Concept.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To εντυπωσιακό Jaguar C-Xonca Concept.

Jaguar C-Xonca Concept

2.778 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2017)

Μια εντυπωσιακή σχεδιαστική άσκηση που φέρει το όνομα της Jaguar και περιλαμβάνει μια σειρά από φουτουριστικά εμφανισιακά στοιχεία που το κάνουν πραγματικά μοναδικό.

Αν νομίζετε ότι η τωρινή Jaguar F-Type είναι ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα παραγωγής αυτή την στιγμή, μάλλον… δεν έχετε άδικο, καθώς το κουπέ της εταιρείας είναι πράγματι εντυπωσιακό. Δείτε, ωστόσο, και το μοντέλο των εικόνων, το οποίο έχει ονομαστεί C-Xonca…

Προσέξτε τα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και την μεγάλη εισαγωγή χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Προσέξτε τα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και την μεγάλη εισαγωγή χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πρόκειται για μια σχεδιαστική άσκηση των designers Minol Patrice και Maxence Texier, η οποία δημοσιεύθηκε στην πλατφόρμα Behance. Το C-Xonca έχει σχεδιαστεί σε φουτουριστικές γραμμές, ενώ υιοθετεί μια εξαιρετικά αεροδυναμική εμφάνιση. Στο εμπρός του μέρος, την προσοχή ελκύει η παντελής απουσία κλασικής γρίλιας, η οποία έχει αντικατασταθεί από μια μεγάλη εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Τα εμπρός φωτιστικά σώματα του μοντέλου είναι LED, ενώ οι θόλοι των τροχών είναι ενσωματωμένοι στο εμπρός καπό. Αίσθηση προκαλούν οι πόρτες του μοντέλου: Αν τις προσέξει κανείς φαίνεται να έχουν μια έντονη γωνία και να εκτείνονται προς τα πίσω σε μεγάλο βαθμό, δίνοντας την εντύπωση ότι είναι τύπου gullwing!

Πως σας φαίνεται το μοντέλο; Εμείς θα λέγαμε ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον σαν αποτέλεσμα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda