Design που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, ούτε συντηρητικό, ούτε ακραία επιθετικό, για το νέο scooter Agility Maxi 300i ABS της KYMCO.

Design που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, ούτε συντηρητικό, ούτε ακραία επιθετικό, για το νέο scooter Agility Maxi 300i ABS της KYMCO.

KYMCO Agility Maxi 300i ABS

3.306 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2014)

Το ολοκαίνουργιο KYMCO Agility Maxi 300i ABS είναι ένα ιδιαίτερα όμορφο scooter, με τροχούς 14 και 13 ιντσών, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, εξελιγμένο κινητήρα 300 κυβικών εκατοστών, και ABS της Bosch.

Το Agility Maxi ή “A'maXi”, όπως το αποκαλεί η KYMCO είναι ένα νέο scooter από την ταιβανέζικη εταιρεία. Η εμφάνιση του είναι μεν sport, δίχως όμως ακραία στοιχεία, και αρκετά πιο φιλική από ότι για παράδειγμα εκείνη του νέου Downtown 350i.Στόχος του Agility Maxi είναι η άνετη μετακίνηση 2 ατόμων με αποσκευές, δίχως να νοιάζεται για την απόλυτη κορυφή των επιδόσεων στην κατηγορία. Ανάλογα, πιστεύουμε πως θα κυμανθεί και η τιμή του, χαμηλότερα από τις κορυφαίες sport scooter ναυαρχίδες της KYMCO. Οι μικροί τροχοί επιδρούν ευεργετικά στις αποθηκευτικές ιδιότητες του Agility Maxi, καθώς η KYMCO κάνει λόγο για αποθήκευση 2 full-face κρανών κάτω από τη σέλα.Στιλάτο DesignSport αλλά και άνετο, όπως πρέπει να είναι ένα μεγάλο scooter που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για τουρισμό. Τα φώτα θέσης είναι τεχνολογίας LED, ενώ το οπίσθιο φωτιστικό σώμα έχει σχήμα X, και κάνει το scooter άμεσα ορατό το βράδυ. Η ζελατίνα είναι ψηλή, και δείχνει ικανή να απομακρύνει αποτελεσματικά τον αέρα από τον αναβάτη. Οι σέλες αναβάτη και συνεπιβάτη είναι πραγματικά τεράστιες, και ποιοτικές, για άνετη διαβίωση ακόμα και σε μεγάλα ταξίδια. Το ίδιο άνετα δείχνουν και τα floorboards του αναβάτη, αλλά και τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ του συνεπιβάτη. O τελευταίος διαθέτει και μεγάλες χειρολαβές, για ακόμη περισσότερη ασφάλεια και άνεση, ενώ στο πίσω μέρος του scooter βρίσκεται και μία βασική σχάρα. Στα όργανα το Agility Maxi διαθέτει δυο αναλογικά καντράν για ταχύμετρο και στροφόμετρο, και μια ψηφιακή οθόνη στη μέση, με πολλές πληροφορίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw