Η Bentley επιβεβαίωσε την προσθήκη ενός SUV στην γκάμα της, η οποία θα πραγματοποιηθεί το 2016.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Bentley επιβεβαίωσε την προσθήκη ενός SUV στην γκάμα της, η οποία θα πραγματοποιηθεί το 2016.

Και επίσημα SUV από την Bentley το 2016

3.794 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2013)

Η Bentley επιβεβαίωσε ότι η προσθήκη ενός SUV στην γκάμα της, θα πραγματοποιηθεί το 2016, με την παραγωγή του να λαμβάνει χώρα στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Crewe.

Παρά το γεγονός ότι οι φήμες ήθελαν την παραγωγή του να μεταφέρεται στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, τελικά το SUV της Bentley θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο του Crewe, όπου η εταιρεία θα επενδύσει περίπου 800 εκ. λίρες στα επόμενα χρόνια.
Το συγκεκριμένο ποσό θα δαπανηθεί για την εξέλιξη και παραγωγή περισσότερων μελλοντικών μοντέλων, όχι μόνο του SUV, που  θα αποτελέσει το τέταρτο μοντέλο της Bentley το οποίο θα παραχθεί στο Crewe, δημιουργώντας παράλληλα και νέες θέσεις εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Σε ότι αφορά σε περισσότερες πληροφορίες για το νέο SUV, δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη, πέραν των ισχυρισμών των ιθυνόντων της Bentley, ότι το συγκεκριμένο SUV δεν θα μοιάζει με κανένα από όσα κυκλοφορούν ήδη στους δρόμους και ότι θα «εκπροσωπεί» επάξια το DNA της εταιρείας, ενώ θα στοχεύσουν στο να αποτελεί το πιο πολυτελές και δυνατό SUV της αγοράς.
Να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται να δανείζεται στοιχεία και από το εικονιζόμενο πρωτότυπο EXP 9 F, το οποίο είχαμε δει στο περσινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green