Η σοφία των ελαστικών στους experts του είδους στην Αθήνα.

Η σοφία των ελαστικών στους experts του είδους στην Αθήνα.

Και οι 7 Αθηναίοι experts ελαστικών ήταν.. υπέροχοι

7.490 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι ειδικοί των ειδικών των ελαστικών. Εμείς τους βρήκαμε και σας τους παρουσιάζουμε. Εσείς δεν έχετε παρά να δείτε αν έχουμε δίκιο ή όχι.

Σχεδόν όλα τα καταστήματα κάθε είδους βγάζουν ντελάλη «είμαστε οι φθηνότεροι και εμπειρότεροι». Επειδή λοιπόν δεν είμαστε λίγοι που την έχουμε πατήσει από τέτοιες κορώνες, το Autotriti εντόπισε και αξιολόγησε συγκεκριμένα καταστήματα ελαστικών στην πρωτεύουσα τα οποία μπορούν να προσφέρουν αυτά που πραγματικά ζητάει ο κάθε καταναλωτής: καλές τιμές και εμπειρία που αγγίζει οχτώ δεκαετίες! Ανοίξτε το PC σας και δείτε με την ησυχία σας, μία μία τις παρακάτω διευθύνσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πάνω από 12.500 ελαστικά κάθε τύπου. Όρεξη να έχεις να χαζεύεις. Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά για το συγκεκριμένο. Τα 74 χρόνια λειτουργίας του αρκούν. Ενημερωτικά μόνο, προσφέρει, μεταξύ άλλων, προέλεγχο αυτοκινήτου σε ευθυγράμμιση, αμορτισερομέτρηση, φρενόμετρο και συγκλισιόμετρο. Συνεργάζεται με 6 πόλεις στην Ελλάδα, ενώ τοποθετεί και στέλνει ελαστικά σε όλη την Ελλάδα δωρεάν. Μετά από 40 σχεδόν χρόνια λειτουργίας συγκαταλέγεται στα πιο σύγχρονα και ενημερωμένα καταστήματα ελαστικών στην Αττική. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ελαστικά, ζάντες και αμορτισέρ διαφόρων διαστάσεων για I.X, 4×4, επαγγελματικά, οχήματα και μοτοσυκλέτες. Δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του οχήματος στο χώρο σας. Περιηγήσου στην εξυπηρετική φόρμα αναζήτησης και βρες αυτό που έχεις ανάγκη. Και αν είσαι βραδινός τύπος το κατάστημα εξυπηρετεί και τα βράδια καθότι λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Οι σπεσιαλίστες σε SUV, 4x4 ελαστικά,επιβατικά ελαστικά,Run FlatVan επαγγελματικά. Μέλος του δικτύου συνεργατών DRIVER (Συνεργασίες με Shell – Smart Club, Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος)


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center