Στην περίπτωση των Toyota Aygo και Ford Fiesta, έχουμε να κάνουμε με δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα του είδους, αφού με 7.720 και 9.990 ευρώ αντίστοιχα παίρνεις ένα best value for money μοντέλο.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην περίπτωση των Toyota Aygo και Ford Fiesta, έχουμε να κάνουμε με δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα του είδους, αφού με 7.720 και 9.990 ευρώ αντίστοιχα παίρνεις ένα best value for money μοντέλο.

Δύο καινούργια αυτοκίνητα σε απίστευτη τιμή

20.817 Επισκέψεις στο άρθρο

Έχουν δελεαστική τιμή και ταυτόχρονα πληρούν πολύ περισσότερες από τις τυπικές προδιαγραφές των οχημάτων στην κατηγορία όπου ανήκουν. Ο λόγος για τα Toyota Aygo και Ford Fiesta με απίστευτη τιμή για όσα προσφέρουν.

Καλή αγορά είναι μία. Η πιο value for money, σύμφωνα πάντα με τα λεφτά που έχεις να διαθέσεις. Είτε δηλαδή πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πόλης, είτε για μία λιμουζίνα, είτε ακόμη για κάποιο επαγγελματικό φορτηγό. Τότε μόνο θα αισθανθείς περήφανος ότι έκανες την καλύτερη αγορά, ότι έδωσες λίγα, αλλά πήρες πολλά, ότι απέκτησες κάτι σε τιμή κόστους, ή αλλιώς σε τέτοια τιμή που… «έκλεψες» τον καταστηματάρχη. 
Τώρα, βέβαια, κάποιοι θα αναρωτηθούν «υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, χωρίς το μοντέλο να είναι μεταχειρισμένο;» Γιατί κακά τα ψέματα, σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, παζάρια μπορείς να κάνεις και να βρεις την ευκαιρία. Με το καινούριο όμως τι γίνεται; 
Όσο λοιπόν και αν σας φαίνεται απίθανο, δελεαστικές τιμές που βγάζουν μάτι υπάρχουν και στα καινούρια, αρκεί να ξέρεις πώς να διαλέξεις και να αξιολογήσεις, χωρίς δηλαδή να κοιτάς αποκλειστικά την τιμή. Γιατί μπορεί να βρεις κάτι πολύ φθηνό, όχι όμως και εγγυημένα καλό και άρα να αξίζει να πας σε ένα μοντέλο που κοστίζει 200-300 ευρώ πιο ακριβά.
Στην προκειμένη περίπτωση τώρα του αφιερώματός μας, αυτήν των Toyota Aygo και Ford Fiesta, έχουμε να κάνουμε με δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα του είδους, αφού με 7.720 και 9.990 ευρώ αντίστοιχα -τιμές δηλαδή που είναι από τις χαμηλότερες στην κατηγορία τους- παίρνεις ένα best value for money μοντέλο.
Πότε ένα μοντέλο έχει απίστευτη τιμή;
Η παραπάνω ερώτηση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, με ειδικό βάρος ο καθένας. Αρχικά, στο επίκεντρο τοποθετείται η τιμή. Έπειτα, αυτό που πρέπει να έχεις συνέχεια υπόψη είναι ο ανταγωνισμός ή με άλλα λόγια τα χαρακτηριστικά των υπολοίπων μοντέλων της αρεσκείας σου. Τέλος, έρχονται οι παράγοντες που διαφοροποιούνται ανάλογα με το οδηγικό προφίλ του καθενός. Αν για παράδειγμα είσαι οικογενειάρχης, συνήθως ενδιαφέρεσαι για τους χώρους, αν κινείσαι στην πόλη τότε ψάχνεις για ένα οικονομικό και ευέλικτο αυτοκίνητο. 
Είσαι οπαδός της ταχύτητας; Τότε κοιτάς πρώτα την οδική συμπεριφορά και τις επιδόσεις. Aρα κοιτάς να ικανοποιήσεις τις αρχικές σου ανάγκες. Στη συνέχεια, όσες περισσότερες επιπλέον καλύπτεις, τόσο καλύτερο. Και εδώ έρχονται τα Toyota Aygo και Ford Fiesta τα οποία πληρούν τις τυπικές προδιαγραφές της κατηγορίας τους αλλά και πολλές περισσότερες.

Με 7 αερόσακους από την βασική έκδοση το Ford Fiesta είναι το μοναδικό στην κατηγορία του.

Με 7 αερόσακους από την βασική έκδοση το Ford Fiesta είναι το μοναδικό στην κατηγορία του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL