Καλή χρονιά!

Καλή χρονιά!

4.155 Επισκέψεις στο άρθρο (1/1/2017)

Ευτυχισμένο και δημιουργικό να είναι το νέο έτος, με υγεία και χαρά για τον καθέναν ατομικά, αλλά και πρόοδο και ευημερία για την κοινωνία μας.

Η ομάδα του AutoΤρίτη σας εύχεται καλή χρονιά, με υγεία και χαρά. Ας είναι το 2017 για τον καθένα από εμάς η αφετηρία για καλύτερα πράγματα, με έμπνευση, όραμα και αισιοδοξία. Με περισσότερη αγάπη και αλληλεγγύη, με λιγότερη ιδιοτέλεια και πονηριά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ακόμα και ας μην είναι μια χρονιά …ανάπτυξης, ας είναι το 2017 η αρχή για μια κοινωνική συνειδητοποίηση, το ξεκίνημα μιας ατομικής -και άρα συνολικής- αφύπνισης, μπας και αλλάξουμε ρότα και φτιάξουμε ποτέ μια κοινωνία της προκοπής. 
Σας ευχόμαστε να θέσετε και να κατακτήσετε στόχους μέσα στη νέα χρονιά. Για όποιους ισχύει, να πάψει επιτέλους το «κάθε πέρσι και καλύτερα». Όσο κοινότοπο και αν ακούγεται, είναι το παν, οπότε την «υγειά μας να `χουμε» και συνεπώς με προσοχή στο δρόμο!
 
Σας αφήνουμε με μία παιδική νότα, παρουσιάζοντάς σας σε video τον αυτοκινητόδρομο που όλοι θα θέλαμε να έχουμε μικροί και πολλοί από εμάς και μεγάλοι. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center