Ο μεγάλος διαγωνισμός μας για το καλύτερο μικρά best seller ανέδειξε δύο μεγάλους νικητές. Το Yaris και το Fiesta. Ας δούμε σε ποια κατηγορία διακρίθηκε το κάθε ένα.

Ο μεγάλος διαγωνισμός μας για το καλύτερο μικρά best seller ανέδειξε δύο μεγάλους νικητές. Το Yaris και το Fiesta. Ας δούμε σε ποια κατηγορία διακρίθηκε το κάθε ένα.

Καλύτερο μικρό:Νικητής

7.627 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2015)

Στο τέλος του έφτασε ο μεγάλος μας διαγωνισμός για το καλύτερο μικρό μεταξύ των best-sellers Yaris diesel, Corsa diesel, Fiesta 1,0 EcoBoost βενζίνη και Polo 1,2 TSI βενζίνη.

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός για το καλύτερο μικρό μεταξύ των best-sellers Toyota Yaris diesel, Opel Corsa diesel, Ford Fiesta 1,0 EcoBoost βενζίνη και VW Polo 1,2 TSI βενζίνη.Και όπως εσείς τα ψηφίσατε, το Yaris είναι το καλύτερο μικρό και το Fiesta το ωραιότερο.Ας δούμε τα τελικά αποτελέσματα:Το καλύτεροΣύμφωνα με τη γνώμη των αναγνωστών που ψήφισαν το Yaris, τα δυνατά του σημεία είναι η αξιοπιστία του, η πρακτικότητα, η χαμηλή κατανάλωση του diesel κινητήρα του και η 6ετής εγγυήση. Το Fiesta 1,0 EcoBoost, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη των αναγνωστών, ξεχωρίζει για την οδική του συμπεριφορά και το πολύ καλό κράτημα, την δύναμη του κινητήρα του, την τιμή και την ποιότητα. Το Corsa diesel είναι το καλύτερο μικρό λόγω της χαμηλής του κατανάλωσης, της ποιότητας, αλλά και της σχεδίασης κυρίως του 3θυρου. Τέλος, το Polo 1,2 TSI όσοι το ψήφισαν ως «καλύτερο», το προτιμούν για την πολύ καλή ποιότητά του, την ηχομόνωση, τους χώρους και την ασφάλεια-στιβαρότητα που αποπνέει στο δρόμο.Το ωραιότεροΤο Ford Fiesta, σύμφωνα με τη γνώμη των αναγνωστών, είναι το ομορφότερο εκ των 4 best-seller μικρών, με τις ψήφους να τονίζουν ότι έχει την πιο μοντέρνα και νεανική σχεδίαση. Το Yaris που ακολουθεί, αρέσει για την κομψότητά του, ενώ στο Corsa κερδίζει τις εντυπώσεις κυρίως το 3θυρο μοντέλο. Το Polo τέλος, αρέσει για τις πιο «σοβαρές» γραμμές του.Τι άλλο προτείνατεΜόνο το 2% των αναγνωστών μας πρότειναν κάποιο άλλο μοντέλο ως το καλύτερο μικρό. Συγκεκριμένα, 4 ψήφους πήρε το Renault Clio και από 1, τα Ibiza, Kia Picanto, i20 και Kia Rio.Ο νικητής του διαγωνισμούΣτην κλήρωση που έγινε αμέσως μετά το τέλος του διαγωνισμού, ο μεγάλος νικητής είναι ο κύριος Μαργαρίτης Καρακώστας, ο οποίος θα ταξιδέψει με το Toyota Yaris 1,4 diesel που έχει επιλέξει με γεμάτο ρεζερβουάρ, σε έναν από τους καλύτερους ξενώνες από όλη την Ελλάδα που συνεργάζονται με το Auto Τρίτη.Του ευχόμαστε ολόψυχα καλό ταξίδι και καλή διαμονή!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto