Αυτό είναι το εσωτερικό της καμπίνας
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το εσωτερικό της καμπίνας

Καμπίνα στα πρότυπα HUAYRA

2.114 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2017)

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία, με το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό, προχώρησαν η Airbus και η Pagani. Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα σχεδιασμό καμπίνας για το αεροπλάνο ACJ319neo, στα πρότυπα ενός Pagani.

Όπως μπορείτε να δείτε η καμπίνα που ονομάζεται Infinito, μοιάζει πολύ με ένα Pagani, η οποία έχει επένδυση από μαλακό δέρμα αλλά και στοιχεία ανθρακονημάτων στα έπιπλα και στα πλαίσια των θυρών.

Η καμπίνα που ονομάζεται Infinito, μοιάζει πολύ με ένα Pagani.

Η καμπίνα που ονομάζεται Infinito, μοιάζει πολύ με ένα Pagani.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι δημιουργοί λένε ότι έχουν εμπνευστεί από τον συνδυασμό της τέχνης και της επιστήμης όπως είχε κάνει και ο Leonardo da Vinci.

Σε δηλώσεις του ο ιδρυτής της εταιρείας Pagani, Horacio Pagani ανέφερε «Ο συνδυασμός των προηγμένων σύνθετων υλικών που δεν χρησιμοποιούνται ποτέ σε ένα αεροσκάφος, όπως το CarboTitanium, με την τυπική γλώσσα σχεδιασμού της Pagani Automobili, αντιπροσωπεύει πάντα την υπογραφή μας».

Στην πραγματικότητα, οι σχεδιαστές της Pagani είναι υπεύθυνοι για την αρχική σχεδίαση της καμπίνας, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης και της αισθητικής της, ενώ η ομάδα σχεδιαστών της Airbus ολοκλήρωσε τη διάταξη, η οποία εμπνέεται από τη φύση. Εκτός από τις λεπτομέρειες από δέρμα και των ανθρακονημάτα, το εσωτερικό διαθέτει επίσης μεταλλικά χαρακτηριστικά, τα οποία βρίσκονται και αυτά σε υπερπαραγωγές της Pagani όπως αυτή.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως επί του παρόντος, η Airbus διαθέτει περισσότερα από 180 εταιρικά αεροσκάφη, σε όλες τις ηπείρους, συμπεριλαμβανομένης της Ανταρκτικής, με περισσότερους από 500 πελάτες αεροπορικών και εταιρικών αεροπλάνων. Η εταιρεία έχει το νέο ACJ319neo στη γκάμα της, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει οκτώ επιβάτες και να βρίσκεται στον αέρα για 12.500 χιλιόμετρα ή 15 ώρες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center