Τα συνεργεία που διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και έχουν γνώση των νέων τεχνολογιών γύρω από το εκάστοτε service, διασφαλίζουν την ποιότητα της συντήρησής του.

Κάνε service και… ξέγνοιασε!

6.974 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/6/2016

Με ένα οικονομικό service χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητά του, μπορείτε να διασφαλίσετε τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας και να κυκλοφορήσετε στους δρόμους ξέγνοιαστοι.

 
Ο περιορισμός των ετήσιων, όπως και των καθημερινών μας εξόδων, αποτελεί αυτοσκοπό τα τελευταία χρόνια της κρίσης, στην προσπάθεια να ανταπεξέλθουμε όλοι, στις μειώσεις των εισοδημάτων που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Ένα από τα πρώτα πράγματα που βάζουν οι περισσότεροι στο «στόχαστρο» λοιπόν, είναι και το αυτοκίνητο, καθώς αποτελεί κύρια «πηγή» εξόδων, είτε εξαιτίας των ακριβών καυσίμων, είτε λόγω των, συχνά σημαντικών, ποσών που καλούμαστε να πληρώσουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για τη συντήρησή του.

Κι αν η μείωση της χρήσης του αυτοκινήτου, μπορεί να αποτελέσει μία εύκολη λύση για την πρώτη περίπτωση, ο περιορισμός των εξόδων για τη συντήρησή του, είναι λίγο πιο περίπλοκη κατάσταση. Κι αυτό γιατί στο service δεν μετρά μόνο η άμεση εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και τι γίνεται σε βάθος χρόνου και φυσικά, η διατήρηση του πιο σημαντικού στοιχείου για κάθε οδηγό, της ασφάλειας του αυτοκινήτου του και κατ’επέκταση της ίδιας του της ζωής.

Τα καλό νέο σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι τα παραπάνω μπορούν πλέον να συνδυαστούν, καθώς μία σειρά από προσφορές και εκπτώσεις στα πιο εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτων σε όλη τη χώρα, δίνουν τη δυνατότητα στους οδηγούς να πραγματοποιήσουν ένα πιο οικονομικό service, το οποίο όμως θα είναι παράλληλα και ποιοτικό, σε βαθμό που να μπορεί να εγγυηθεί την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου και στο προσεχές μέλλον, αλλά φυσικά και την ασφάλειά του, στους δρόμους.

Οικονομία αλλά και ποιότητα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνδυάσουμε την οικονομία με ένα ποιοτικό service λοιπόν, είναι να εκμεταλλευτούμε τις πολλές πλέον, προσφορές και τα «πακέτα» που βγάζουν τακτικά, τα περισσότερα εξειδικευμένα service, τα οποία όμως δεν βάζουν την ποιότητα σε δεύτερη μοίρα, διασφαλίζοντας την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου σας. Με τη συντήρηση που πραγματοποιούν σε αυτό μάλιστα, απολαμβάνετε:

• Οικονομία σε βάθος χρόνου.

Πέραν των προσφορών που μειώνουν το κόστος ενός service, η συντήρηση του αυτοκινήτου, από εξειδικευμένους τεχνίτες που γνωρίζουν στο μέγιστο βαθμό, το αυτοκίνητό μας, περιορίζει και τις πιθανότητες για μελλοντικά, έκτακτα προβλήματα του αυτοκινήτου, τα οποία αποτελούν και τα μεγαλύτερα «πλήγματα» για την τσέπη μας.

• Εμπειρία και ασφάλεια.


Η εμπιστοσύνη που σου παρέχει ένας έμπειρος μηχανικός, από τα χέρια του οποίου έχει περάσει ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων και ο οποίος έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μία μεγάλη γκάμα προβλημάτων, αποτελεί επίσης, ένα σημαντικό λόγο για να επισκεφθείς ένα εξειδικευμένο συνεργείο και να νιώσει απόλυτα ασφαλής στο δρόμο.

• Ποιοτική συντήρηση

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των εξειδικευμένων συνεργείων, αποτελεί και το γεγονός ότι η πλειοψηφία των μηχανικών που δουλεύουν σε αυτά, παρακολουθούν διαρκώς τις εξελίξεις γύρω από την αυτοκίνηση, λαμβάνουν μέρος σε σεμινάρια των εταιρειών που αφορούν τις νέες τεχνολογίες των αυτοκινήτων, ενώ εκπαιδεύονται κι από τις εταιρείες κατασκευής εξοπλισμών για τη σωστή χρήση των μηχανημάτων.