Γερμανικός βελτιωτικός οίκος που ειδικεύεται σε μοντέλα της Porsche, δημοσίευσε δύο από τα νέα της δημιουργήματα.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Γερμανικός βελτιωτικός οίκος που ειδικεύεται σε μοντέλα της Porsche, δημοσίευσε δύο από τα νέα της δημιουργήματα.

Κάνοντας μια Porsche ακόμα πιο όμορφη

4.224 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2017)

Βελτιωτικός οίκος που ειδικεύεται στις Porsche, παρουσίασε τα πακέτα βελτίωσής του για τις 718 Cayman και Boxster με τουλάχιστον εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Πάρτε μια γεύση από αυτά που θα μας δείξουν στην Γενεύη.

Πριν μια βδομάδα η TechArt μας έδωσε μερικά στοιχεία σχετικά με το τι θα μας παρουσιάσουν στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο. Τώρα ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος που ειδικεύεται σε μοντέλα της Porsche, δημοσίευσε δύο από τα νέα της δημιουργήματα.

Η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο body kit για τα δύο μοντέλα, που το ονομάζει aerokit.

Η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο body kit για τα δύο μοντέλα, που το ονομάζει aerokit.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Κάνοντας ένα μικρό μασάζ στον 2,5 λίτρων flat-four κινητήρα που φοράνε η 718 Cayman και η Boxster, κατάφεραν να αυξήσουν την ισχύ του στα 400 άλογα και στα 480Nm ροπής. Μιλάμε δηλαδή για αύξηση 50 ίππων και 60Nm, σε σχέση με τα «μαμά» μοντέλα, που τους επιτρέπει  να κάνουν το 0-100km/h, 0,3 δεύτερα γρηγορότερα, δηλαδή στα 3,9 δευτερόλεπτα και το 0-200km/h μισό δευτερόλεπτο γρηγορότερα, δηλαδή σε 14,2 δεύτερα. Ακόμα κατάφεραν μικρή αύξηση και στην τελική ταχύτητα, από τα 285 km/h στα 296.Με ένα νέο σύστημα εξάτμισης, με δύο κεντρικές απολήξεις τιτανίου και άκρα από ανθρακόνημα, κατάφεραν να προσφέρουν πιο βαθύ ήχο. Η TechArt μπορεί να προσαρμόσει τη στη δική της εξάτμιση τις εργοστασιακές απολήξεις.

Η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο body kit για τα δύο μοντέλα, που το ονομάζει aerokit και περιλαμβάνει μια μεγαλύτερη εμπρός ποδιά με μεγαλύτερη κεντρική γρίλια αέρα, σε μαύρο χρώμα ή από ανθρακόνημα. Στο πίσω μέρος, περιλαμβάνει νέο διαχύτη που περιβάλει τις δύο κεντρικές απολήξεις της εξάτμισης, και μία σταθερή πίσω αεροτομή.

Στο πακέτο αυτό μπορεί να προστεθεί και χαμήλωμα 30 χιλιοστών, μαζί με ζάντες αλουμινιου 21 ιντσών που είναι διαθέσιμες σε ότι χρώμα ζητήσει ο πελάτης. Τέλος, στο πακέτο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, μέρη για την καμπίνα από ανθρακόνημα, ειδική επεξεργασία στην ταπετσαρία, διακοσμητικές ραφές και ασορτί όργανα, κάνοντας το πακέτο ακόμα πιο ελκυστικό.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center