Ο πρωταθλητής της F1 Nico Rosberg.

Ο πρωταθλητής της F1 Nico Rosberg.

«Καρφιά» Lauda σε Rosberg

2.323 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2017)

Με αιχμηρές δηλώσεις τοποθετήθηκε ο Niki Lauda στην αγωνιστική πορεία του πρωταθλητή Nico Rosberg, υποστηρίζοντας πως οφείλει την επιτυχία του στην ομάδα της Mercedes.

O Nico Rosberg κατάφερε να πετύχει το στόχο του και να ανακηρυχθεί πρωταθλητής για το 2016 στη Formula 1. Ύστερα βέβαια ακολούθησε και η αναπάντεχη απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στον απόηχο όλων αυτών των γεγονότων, τοποθετήθηκε ο Niki Lauda, ξεκαθαρίζοντας με τη δήλωσή του πως ο Γερμανός πιλότος δεν θα είχε στεφθεί πρωταθλητής χωρίς τη «βοήθεια» της Mercedes.
Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι ο Nico Rosberg δεν θα κατακτούσε τον τίτλο εάν δεν είχε στα χέρια του το κορυφαίο μονοθέσιο.
Πιθανόν να ήταν εύστοχα-εκτός από καυστικά-τα σχόλια του άλλοτε πιλότου της Formula 1, δεδομένου ότι ο Rosberg  με λιγότερο ανταγωνιστικά μονοθέσια στο παρελθόν, δεν είχε σημειώσει κάποια ιδιαίτερη πορεία.

Ο Niki Lauda, δεν σταμάτησε εκεί, λέγοντας πως ο Γερμανός πρωταθλητής όφειλε τη βελτίωση του στην ομάδα και στο μονοθέσιο. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην έλευση του Valtteri Bottas, λέγοντας ότι είναι η ματιά στο μέλλον της Mercedes, αφήνοντας πίσω τον Rosberg χωρίς ιδιαίτερη στενοχώρια.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
moto