Το Fiat Argo θα παρουσιαστεί στη Βραζιλία σε λίγο καιρό.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Fiat Argo θα παρουσιαστεί στη Βραζιλία σε λίγο καιρό.

Νέο Fiat Argo

14.699 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2017)

Σε λίγο καιρό αναμένεται η Fiat να παρουσιάσει το Fiat Argo, με σκοπό να αντικαταστήσει μετά από πολύ καιρό το Punto τουλάχιστον στη Βραζιλία. Θα το δούμε άραγε στα μέρη μας;

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες εικόνες από το νέο Fiat Argo, που θα αντικαταστήσει το Punto στην γκάμα της μάρκας μετά από 12 συναπτά έτη παρουσίας.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες εικόνες από το Fiat Argo.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες εικόνες από το Fiat Argo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αισθητικά, το Αrgo ξεχωρίζει για το σπορ και «άγριο» στυλ του, λόγω των μοντέρνων μεγάλων φωτιστικών σωμάτων, το γεμάτο νευρώσεις καπό του και τους μεγάλους αεραγωγούς. Το νέο μοντέλο της ιταλικής φίρμας θυμίζει εν πολλοίς το Fiat Tipo hatchback, από το οποίο έχει λάβει και πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων. Περνώντας στο πίσω μέρος παρατηρούμε το ίδιο σχεδιαστικό ύφος, με έντονες νευρώσεις, σπόιλερ και σπορ αεροδυναμικό διαχύτη.
Όσον αφορά στην παλέτα των μηχανικών συνόλων του νέου μικρομεσαίου της Fiat θα οποία απαρτίζεται από τρεις επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο 1.000άρη βενζινοκινητήρα απόδοσης 77 PS και τον 1.300 απόδοσης 109 ίππων FireFly βενζινοκινητήρα, σε συνδυασμό με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων. Επιπλέον, θα υπάρχει διαθέσιμος και ένας κινητήρας 1.8 λίτρων με απόδοση 139 ίππους που θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Fiat Argo θα παρουσιαστεί και θα διατεθεί στην αγορά της Βραζιλίας, όπως και σε κάποιες ασιατικές αγορές, ωστόσο δεν αποκλείεται να πατήσει τους τροχούς του επί ευρωπαϊκού εδάφους. Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε στο επίσημο ντεμπούτο του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center