Μια κατάμαυρη Pagani προς πώληση.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια κατάμαυρη Pagani προς πώληση.

Κατάμαυρη Pagani προς πώληση

2.967 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2017)

Μια κατάμαυρη Pagani Huayra με αριθμό πλαισίου #16 και το limited πακέτο αναβάθμισης Tempesta, πωλείται στην Ιαπωνία.

Μια Pagani Huayra με αριθμό πλαισίου #16 πωλείται στην Ιαπωνία. Το «αγριεμένο» μοντέλο του 2013, πρόσφατα εξοπλίστηκε με το πακέτο Tempesta, που βελτιώνει σημαντικά την αεροδυναμική του οχήματος.

Το έξτρα πακέτο Tempesta αναμένεται να ανεβάσει και άλλο την τιμή της.

Το έξτρα πακέτο Tempesta αναμένεται να ανεβάσει και άλλο την τιμή της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η κατάμαυρη Huayra Tempesta ήταν η πρώτη που εισήχθη στην Ιαπωνία το 2013. Από τότε αυτή η χειροποίητη ιταλική δημιουργία έχει κάνει 2.825 χιλιόμετρα και περιμένει τον επόμενό της ιδιοκτήτη.

Εξωτερικά φέρει έναν συνδυασμό μαύρου χρώματος και μαύρου carbon, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχεί ο συνδυασμός ανοιχτού και σκούρου γκρι δέρματος.
 Το περιορισμένης κυκλοφορίας «Pacchetto Tempesta» της Pagani, εγκαταστάθηκε πρόσφατα στο αυτοκίνητο και περιλαμβάνει νέα μπροστά μετώπη, νέο, πιο αεροδυναμικό πίσω διαχύτη, νέα αμορτισέρ, αντιστρεπτική ράβδο, αναβαθμισμένα ζαντολάστιχα και εξάτμιση με ακόμα πιο άγριο ήχο.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη τιμή, αλλά αναμένεται πως το έξτρα πακέτο Tempesta θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ήδη «τσιμπημένη» τιμή της Pagani Huayra, αν αναλογιστούμε πως η τιμή του ιταλικού Supercar με το συγκεκριμένο πακέτο, καινούρια, άγγιζε το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Μπορεί λοιπόν να στοιχίσει κάτι παραπάνω στον αγοραστή της για να την αποκτήσει αλλά θα οδηγεί ένα από τα πιο σπάνια supercar στην Ιαπωνία.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw