Η MAKRA HELLAS διαθέτει δύο νέα καθαριστικά για κινητήρες βενζίνης και diesel/biodiesel αντίστοιχα, τα οποία βελτιώνουν την απόδοση του κινητήρα & μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου.

Καθαριστικά καυσίμου βενζίνης & diesel από τη MAKRA HELLAS

4.835 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/6/2014

Η MAKRA HELLAS διαθέτει δύο νέα καθαριστικά για κινητήρες βενζίνης και diesel/biodiesel αντίστοιχα, τα οποία βελτιώνουν την απόδοση του κινητήρα & μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου.

 
Το 210-552 καθαριστικό κινητήρα βενζίνης και το 210-551 καθαριστικό για μοτέρ diesel είναι δύο νέα προϊόντα από τη MAKRA HELLAS εγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Πιο συγκεκριμένα, το 210-552 καθαριστικό κινητήρα βενζίνης είναι κατάλληλο για όλους τους κινητήρες βενζίνης, με στόχο την πρόληψη ή επίλυση προβλημάτων του μοτέρ. Επίσης, βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα, μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την επιβλαβή εκπομπή ρύπων από την εξάτμιση.

Οι ιδιότητες του 210-552 είναι οι εξής:

• Καθαρίζει και διατηρεί σε άριστη κατάσταση τα μπεκ, το καρμπυρατέρ και όλο το σύστημα τροφοδοσίας βενζίνης.
• Αποτρέπει τη φθορά των βαλβίδων.
• Αποτρέπει το σχηματισμό και αποκρίνει κατακάθια, στρώματα ρητίνης και λάσπη.
• Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και προστατεύει από τη διάβρωση.
• Βελτιστοποιεί την εκπομπή καυσαερίων.
• Εξαλείφει καθυστέρηση στην επιτάχυνση του κινητήρα.

Σημειωτέον ότι για να χρησιμοποιηθεί το προϊόν, προσθέτετε το περιεχόμενο του κουτιού στο καύσιμο, ενώ ένα κουτί αρκεί για 40-60 λτ. βενζίνης.

Επιπρόσθετα, το 210-551 είναι κατάλληλο για πρόληψη ή επίλυση προβλημάτων στους κινητήρες diesel και bio diesel, βελτιώνοντας την απόδοση του κινητήρα, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου και την επιβλαβή εκπομπή ρύπων.

Οι ιδιότητες του 210-551 είναι οι εξής:

• Κατάλληλο για όλους τους κινητήρες diesel (συμπεριλαμβανομένων των turbo και common-rail) με ή χωρίς φίλτρο αιθάλης. Αποκρίνει αποτελεσματικά κατακάθια από τα μπεκ και καθαρίζει το σύστημα καυσίμου (bio καυσίμου) antibaktirian.
• Βελτιώνει την καύση μέσω αποτελεσματικών καθαριστικών ουσιών και κετανίου.
• Βελτιστοποιεί την εκπομπή καυσαερίων.
• Βελτιώνει την εκκίνηση του κινητήρα και εξαλείφει τον χτύπο.

Τέλος, για να χρησιμοποιηθεί το προϊόν προσθέτετε το περιεχόμενο του κουτιού στο καύσιμο, ενώ ένα κουτί αρκεί για 40-60 λτ. καυσίμου diesel ή bio diesel.

Για περισσότερες πληροφορίες:

MAKRA HELLAS – E.I.KERASIDIS
Θεσσαλονίκη

Tel: 0030 2310 785 111
Fax: 0030 2310 785 111
Email: [email protected] site: www.makra.gr