Αρκετά φθηνότερο από το Ninja 300, το Kawasaki Ninja 250SL διαθέτει sport χαρακτήρα, μαζί με πιο προσιτή τιμή από τον μεγάλο αδελφό του.

Αρκετά φθηνότερο από το Ninja 300, το Kawasaki Ninja 250SL διαθέτει sport χαρακτήρα, μαζί με πιο προσιτή τιμή από τον μεγάλο αδελφό του.

Kawasaki Ninja 250SL. Έφτασε Ελλάδα

2.958 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2015)

Compact, ελαφρύ και ευέλικτο, με πραγματικό sport DNA, το νέο Ninja 250SL που μόλις έφτασε, αποτελεί μια ξεχωριστή μοτοσυκλέτα, ιδανική για νέους αναβάτες που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της Supersport οδήγησης.

Το νεότερο- μικρότερο μέλος των Ninja παρουσίασε η Kawasaki. Το μονοκύλινδρο 250άρι έχει βάρος μόλις 151 κιλά και πλαίσιο χωροδικτύωμα(!) που φέρνει λίγη από την αίγλη του Ninja H2 στα μικρά κυβικά!Η κίνηση της Kawasaki να φέρει το νέο μικρό Ninja 250SL στην ευρωπαϊκή αγορά δεν αποτελεί έκπληξη. Σίγουρα υπάρχει το δικύλινδρο 300άρι Ninja που προσφέρει καλύτερες επιδόσεις, πιο εντυπωσιακή σχεδίαση και υψηλότερη ποιότητα κατασκευής τα οποία όμως συνοδεύονται και από ανάλογη τιμή. Με το μονοκύλινδρο 250, οι Ιάπωνες προσφέρουν την επιλογή άλλης μίας μικρής μοτοσικλέτας στο αγοραστικό κοινό (πιο… «αγωνιάρικης» σύμφωνα με τους ίδιους), η οποία διαχωρίζει σαφώς τη θέση της από αμέσως επόμενο Ninja και την ίδια στιγμή είναι αρκετά πιο προσιτό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center