H Porsche φέρεται να δουλεύει πυρετωδώς πάνω σε μία έκδοση επιδόσεων της υβριδικής Panamera 4 E-Hybrid (φωτό), η οποία θα έχει ισχύ τουλάχιστον 500 ίππων, ενώ θα αναπτύσσει ταχύτητες άνω των 290 χλμ./

H Porsche φέρεται να δουλεύει πυρετωδώς πάνω σε μία έκδοση επιδόσεων της υβριδικής Panamera 4 E-Hybrid (φωτό), η οποία θα έχει ισχύ τουλάχιστον 500 ίππων, ενώ θα αναπτύσσει ταχύτητες άνω των 290 χλμ./ώρα.

Καυτή, υβριδική & Porsche

4.621 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2017)

Το Μάρτιο στη Γενεύη θα γνωρίσουμε την 2η γρηγορότερη Porsche Panamera, την υβριδική 4S E-Hybrid που λέγεται πως θα έχει ισχύ άνω των 500 ίππων και τελική πάνω από τα 290 χλμ./ώρα.

H Porsche φέρεται να δουλεύει πυρετωδώς πάνω σε μία έκδοση επιδόσεων της υβριδικής Panamera 4 E-Hybrid, ώστε να είναι έτοιμη για το μεγάλο ντεμπούτο του Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάλιστα, η νέα έκδοση της Porsche Panamera θα έχει ισχύ τουλάχιστον 500 ίππων, ενώ θα αναπτύσσει ταχύτητες άνω των 290 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αν και τίποτα δεν είναι επίσημο, θεωρείται πιθανό η εν λόγω έκδοση της Panamera να διατηρήσει τον twin-turbo V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων, ο οποίος βρίσκεται κάτω από τα καπό των 4S και E-Hybrid εκδοχών. Η τωρινή Porsche Panamera 4 E-Hybrid έχει μια έκδοση 330 ίππων του V6, τον οποίο και συνδυάζει με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 136 ίππων, φτάνοντας συνδυαστικά την απόδοση στους 462 ίππους. Η Panamera 4S, πάλι, έχει 440 ίππους, όλους από τον κινητήρα βενζίνης.
  
Ο επικεφαλής της Porsche Panamera, Stefan Utsch, είπε πως ο νέος ηλεκτρικός κινητήρας δύσκολα θα γίνει πιο δυνατός και πως αν συνεργαστεί με το μοτέρ της 4S απείραχτο, θα μπορούσαμε να έχουμε συνδυαστική απόδοσης 575 ίππων. Από τη στιγμή, όμως, που οι δύο κινητήρες δεν μπορούν να έχουν ταυτόχρονα τη μέγιστη ισχύ τους, η τελική απόδοση θα πρέπει να είναι χαμηλότερη από αυτή που είπε ο κος Utsch.
 
Το νέο μοντέλο πιθανότατα θα ονομαστεί Panamera 4S E-Hybrid και μάλλον θα είναι η δεύτερη πιο γρήγορη εκδοχή του οχήματος, πίσω από τις Turbo εκδόσεις. Τέλος, μάλλον πλάι στην υβριδική έκδοση στο σταντ της Porsche στη Γενεύη, θα βρεθεί και η νέα Panamera Shooting Brake.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center