Αυτό είναι το πρώτο σκίτσο της Kia για το μικρό crossover της Niro.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το πρώτο σκίτσο της Kia για το μικρό crossover της Niro.

Kia Niro Concept

3.808 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2016)

Τα βλέμματα από το Ντιτρόιτ πήρε στιγμιαία η Kia με την παρουσίαση του σκίτσου του μικρού crossover Niro.

Σε μία μάλλον απροσδόκητη κίνηση προέβη η Kia στην έκθεση του Ντιτρόιτ, καθώς παρουσίασε δύο σκίτσα του πρωτότυπου Niro που θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Σικάγο.
Σύμφωνα με τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η Kia, το Niro είναι ένα HUV (Hybrid Utility Vehicle) το οποίο ανήκει στην κατηγορία των μικρών crossover. 
Ο σχεδιασμός του, ο οποίος τουλάχιστον από αυτές τις δύο εικόνες παραμένει μυστήριο, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του σχεδιαστικού κέντρου της Κia στην Καλιφόρνια και του σχεδιαστικού κέντρου στη Namyang της Νότιας Κορέας.Αν και Concept το Niro δείχνει τη διάθεση της Kia να αποκτήσει εκπρόσωπο στην κατηγορία των μικρών crossover και μάλιστα όχι απλώς σε συμβατικές εκδόσεις, καθώς θέλει να έχει και υβριδική έκδοσή του. 
Μάλιστα για την έκδοση παραγωγής στην Kia θα δεχθούν τη χείρα βοηθείας από τη Hyundai, από την οποία θα δανειστούν το υβριδικό σύστημα του Ioniq.
Αυτό απαρτίζεται από βενζινοκινητήρα 1,6 λτ. με 105 ίππους και 147 Nm ροπής και ηλεκτροκινητήρα 48 ίππων. Μετά το λανσάρισμά του θα ακολουθήσει και επαναφορτιζόμενη, από εξωτερική πηγή ηλεκτρικής ενέργειας, υβριδική έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto