Για να δούμε τελικά τι κατάληξη θα έχει αυτή η συνεργασία;

Για να δούμε τελικά τι κατάληξη θα έχει αυτή η συνεργασία;

Κίνα + Volkswagen μαζί

4.746 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2016)

Τελικά είναι αλήθεια θα υπάρξει συνεργασία αναμεσα σε Κίνα και Γερμανία για την κατασκευη αυτοκινήτων

Η Volkswagen ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Κινέζικη εταιρία FAW για την κατασκευή αυτοκινήτων. Σε ομιλία που έγινε στο ετήσιο συνέδριο τύπου του Ομίλου VW, ο Jochem Heizmann, δήλωσε: «Σε συνεργασία με την Κίνα δουλεύουμε για την δημιουργεια νέας μάρκας αυτοκινήτου».
Λεπτομέρειες για το εγχείρημα αυτό αναφέρουν ότι θα είναι μια ανεξάρτητη εταιρία με έδρα την Κίνα και για αρχή συζητάνε για την κατασκευή δυο νέων SUV. 
Το πιθανότερο είναι ότι ένα από τα δύο SUV θα είναι μεσαίου μεγέθους, με δεδομένη την τρέχουσα ζήτηση της αγοράς. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν και σεντάν και hatchback μοντέλα τα οποία πιθανόν να πατάνε σε πλατφόρμες που ήδη έχει στην κατοχή της η γερμανική μάρκα. 
Η ανταλλαγή θα είναι αναπόφευκτη και αμφίδρομη, χωρις να ξέρουμε ποιος κατασκευαστής θα βάλει το χέρι του και που. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η Volkswagen προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει το κόστος ανάπτυξης στο νέο αυτό σχέδιο.
Η μάρκα που θα δημιουργηθεί θα είναι η 13η του Ομίλου VW, αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα που θέλουν την Volkswagen να πουλάει κάποια από την θυγατρική της, για να ανταπεξέλθει οικονομικά από τις κυρώσεις του μέχρι σήμερα σκανδάλου.
Η κινέζικη FAW από την άλλη είναι μια Κινέζικη κρατική κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων, η οποία παράγει και εμπορικά οχήματα μαζικής αγοράς. Επίσης οι δραστηριότητες της επεκτείνονται και με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες είναι η Toyota και η General Motors για τηv αγορά της Κίνας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
skoda